G4Media.ro

Testele școlare din SUA: Val de note proaste asociate școlii la distanță,…

Testele școlare din SUA: Val de note proaste asociate școlii la distanță, în special la limba engleză și în rândul elevilor dezavantajați

Școala la distanță a produs o scădere abruptă a rezultatelor școlare în rândul elevilor din SUA, potrivit datelor furnizate de districtele școlare, relatează Associated Press. Potrivit sursei citate, școlile din toată țara anunță o explozie a numărului de elevi care nu iau note “de trecere”, număr care a crescut de două până la trei ori în unele locuri. Principalele zone unde se înregistrează asemenea rezultate sunt cele de limba engleză și categoria elevilor dezavantajați sau cu dizabilități.

AP îl citează pe directorul unei școli din Oregon, potrivit căruia “situația a deviat complet de la normal”: 38% dintre notele înregistrate la testele de la sfârșitul lunii octombrie erau “nesatisfăcătoare”, comparativ cu 8% cât se înregistrau, în medie, de obicei.

Printre motivele invocate de profesori pentru această situație: elevii care învață de acasă sar peste teme sau sarcini școlare, dacă nu chiar lipsesc cu totul de la ore. De multe ori, conectivitatea este proastă și nu permite încărcarea sau completarea temelor. Iar profesorii care nu au contact direct și personal cu elevii au mai puține metode pentru a identifica cine rămâne în urmă, mai ales când elevii țin camerele închise în timpul orelor.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Am văzut că USR PLUS dorește că școala online sa continue și după pandemie. Cred că nu au copii sau nu știu ce dezastru a fost cu școala online.
  La sate 70% nu au participat la cursuri. La clasele primare copiii nu pot fi îndrumați de învățătoare, nu pot fi controlați, unii nu au stare să stea în fata calculatorului, nu au putut socializa.
  Au existat nenumărate situații tehnice în care fie elevilor, fie cadrelor didactice le-a picat curentul, netul, nu a mers conexiunea, etc.
  Au fost responsabilizați părinții să facă munca cadrelor didactice. La clasele primare părinții au asigurat asistență copiilor atat tehnica cât și în procesul de învățare. Ori părinții au job-uri! Nu sunt profesori.
  Una peste alta, orice om normal la cap înțelege că școala online nu e o soluție. Pentru pandemie a fost obligatorie dar după nu mai trebuie continuată. Este frustranta și obositoare pentru toată lumea!

  • Minți de stingi, evident.
   Campania electorală(dezinformare) s-a încheiat deja.
   USR + nu a fost, nu este si nici nu va fi niciodată dusmanul educatiei.

  • Trebuie sa il scuzi .. foloseste Internet Explorer , de acolo si intarzierea !
   Punctul de vedere avea sens daca nu era asociat cu USR+

  • Normal că asta vor, vor integrarea în absolut, totul la comun, 🏳️‍🌈

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.