G4Media.ro

Terminalele de comandă TAXI de pe aeroportul Otopeni vor fi scoase din…

Terminalele de comandă TAXI de pe aeroportul Otopeni vor fi scoase din funcțiune începând de sâmbătă. Taxiurile vor fi în continuare în zona ”sosiri”, vor avea preț maximal de 2,29 lei/km și vor funcționa pe principiul ”primul venit, primul servit”

Terminalele de comandă TAXI din aeroportul Henri Coandă urmează să fie scoase din funcțiune începând de sâmbătă, 1 august, se precizează într-un anunț postat pe pagina de Facebook a aeroportului.

Potrivit sursei citate, pasagerii vor putea apela la taxiurile din zona ”sosiri”, care vor avea un preț maximal de 2,29 lei / km și vor funcționa pe principiul ”primul venit, primult servit”.

Anunțul integral postat pe pagina de Facebook Bucharest Airports: 

Conform anunțului operatorilor de taximetrie, de la data de 1 august a.c., terminalele de comandă TAXI din aeroportul Henri Coandă urmează să fie scoase din funcțiune.

Serviciile oferite pasagerilor nu vor avea însă de suferit, întrucât vor rămâne la dispoziția acestora autoturismele TAXI cu preț maximal de 2,29 lei/km, care pot fi găsite în stația din fața aerogării Sosiri. Acestea vor funcționa, conform legii și la fel ca pe marea majoritate a aeroporturilor lumii, pe principiul “primul venit, primul plecat în cursă”. (Tot în zona Sosiri, dar în alte stații, pot fi găsite și taximetre de 3,50 lei/km.)

Precizăm că atât autoturismele TAXI cât și conducătorii acestora au trecut printr-o procedură de autorizare și se află sub controlul direct al administrației aeroportului; orice neregulă/nemulțumire trebuie adusă imediat la cunoștința dispecerilor TAXI, care vor lua măsuri imediate pentru remedierea situației, inclusiv prin interzicerea definitivă a accesului în stații pentru taximetriștii incorecți.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. orice neregulă/nemulțumire trebuie adusă imediat la cunoștința dispecerilor TAXI, care vor lua măsuri imediate pentru remedierea situației….. Hahaha, ce glumă! Dispecerii doar notează reclamațiile într-un registru pe care nu îl verifică nimeni…. Sau nu notează deloc. Este o glumă, in Brașov, în gară, teparii stau de vorbă cu polițiștii, se salută, reclamațiile sunt total inutile…

  • Eu îmi comentez singur la propriul comentariu. Vroiam sa adaug ceva. Toată taximetria este o țeapă care sprijină interesele patronilor companiilor de taxi. In Brașov, sute de taxiuri stau parcate, fără șoferi iar primăria nu face nimic. As putea sa presupun ceva corupție. Sunt unii care vor spune imediat că Uber este soluția. Sunt parțial de acord, pentru că asta înseamnă să lăsăm taximetria tot la nivelul actual, o imagine urâtă a țării cel puțin pentru turiști.

 2. De ce sa existe si la noi putina ordine si disciplina cand se poate, ”ca in toate aeroporturile mari ale lumii”, pe principiul moshule, daca vrei in bucurestii noi,nu am drum pe acolo, deci da-te mai incolo, ce daca ai ajuns tu primul la portiera

 3. Chiar daca erau ciudate pentru cei care veneau din tari mai civilizate unde nu e nevoie de astfel de masuri, aparatele respective ne-au protejat pe noi si pe ei de hotia taximetristilor ani de zile. Sunt curios daca vor reveni bombardierii.

 4. In anul 2009 de la aeroportul Baneasa pana la gara de nord imi cereau 100 de lire ca sa ma duca

  • 11 ani mai tarziu aeroportul baneasa e un zvon

 5. …Și de ce le-au scos?!

 6. De serviciile de taxi alternative a-ți auzit? Comuniștii care administrează aeroportul și care sunt pe interes cu interlopii ce administrează taxiurile din București probabil ca nu au auzit.
  Eu decât sa iau taci de la aeroport îmi sun un prieten.
  Rusinine mizeravililor din aeroport care nu asa administrează treaba asta.
  Apropo în orice tara din lume am călătorit serviciile alternative de taxi te pot lua de la ușa aeroportului numai la noi nu.

  (Comentariu editat)

 7. Sigur sigur vor lua masuri imediate. Acum cativa ani am vrut sa iau taxi direct de la coada de masini cu tarif normal. Nu intelegeam de ce nu se duce nimeni la ei. Primul la coada un bombardier: tigan, 150kg, capul cat lubenita. Mi-a zis direct cat ma costa. Pai de unde stii? Nu mergi cu ceasu? A inceput sa rada. Am intrat inapoi in aeroport si am comandat din terminal. Am facut plangere la politie, cu numar masina, ora tot. Politia aeroportului mi-a raspuns dupa cateva saptamani ca nu au identificat persoana…

 8. noii sefi dela pnl favorizeaza doar mafiotii lor – daca ajungi noaptea la aeroport te jupoaie aia! RUSINE CA ATI INLATURAT UN SERVICIU CIVILIZAT CA SA FURATI VOI BANII SI SA INSELATI CETATENII!