G4Media.ro

Tentative de înșelăciune în școli, semnalate de Ministerul Educației. Persoane care se…

Sursa foto: Unsplash / John Tuesday

Tentative de înșelăciune în școli, semnalate de Ministerul Educației. Persoane care se recomandă ca angajate ale Ministerului cer fraudulos bani de la profesori, sub pretextul fals al strângerii de ajutoare umanitare

Ministerul Educației atenționează că anumite persoane s-au recomandat ca fiind angajați ai ministerului Educației au cerut bani telefonic, unor directori de școli și profesori cu pretextul strângerii de ajutoare umanitare pentru victimele seismului din Turcia și Siria: “Vă informăm că acestea (persoane – n.red ) nu aparțin și nu reprezintă Ministerul Educației”, scrie într-o informare de presă.

În documentul primit de la ministerul Educației se precizează că mai mulți profesori și directori de școli au fost contactați telefonic de diverse persoane care s-au dat drept angajați ai ministerului Educației și cer bani în numele instituției. Ministerul precizează că aceste persoane nu sunt angajați ai ministerului iar inițiativele de sprijin ale ministerului sunt anunțate prin canalele oficiale.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează