G4Media.ro

Teleșcoală pentru elevi. Ministerul Educației anunță parteneriat cu TVR pentru realizarea de…

Teleșcoală pentru elevi. Ministerul Educației anunță parteneriat cu TVR pentru realizarea de cursuri televizate, în perioada închiderii școlilor din cauza coronavirusului

Ministerul Educației anunță ca va realiza, în parteneriat cu Televiziunea Română, cursuri televizate pentru perioada în care școlile sunt închise, din cauza noului coronavirus. Programele, numite Teleșcoală, vor fi realizate “cu prioritate” pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a, “pentru a asigura continuitatea pregătirii în vederea susținerii examenelor naționale”, anunță instituția.

Filmările pentru programele educaționale televizate vor începe de miercuri, a anunțat ministrul Monica Anisie, în cadrul ședinței de guvern din această seară.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. D-na Anisie , sora de suflet a d-nei Olgutza, doua comuniste notorii. Pai Anisie a ramas blocata in era televizoarelor cand internetul e raspandit de 20 de ani in toate locuintele din Romania .D-na Anisie vrea tele-scoala , poate pentru grupa de varsta 60-80 de ani care soarbe televizorul , in special Antenele si Guitza TV.