G4Media.ro

Teatrul Naţional Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile din 5 februarie

Teatrul Naţional Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile din 5 februarie

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile, din 5 februarie, cu respectarea tuturor normele în vigoare, impuse de pandemia de Covid-19. Sălile vor putea fi ocupate în proporţie de 30% din capacitate, potrivit instituţiei, relatează News.ro.

„Noi suntem pregătiţi de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteşte, moral, profesional, financiar… Instituţia teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o fiinţă vie, cum credem noi că este. Pentru noi, este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.

Începând din 5 februarie, Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” programează reprezentaţii în toate sălile.

Între primele spectacole pe care le veţi putea vedea începând cu această dată se numără: „Jurnal de România.1989” – premieră a verii 2020 la TNB şi „Noii infractori” (la Sala Mare), „Preşul” şi „Frumos e în septembrie la Veneţia” (Sala Studio), „Orchestra Titanic” şi „Omul care a văzut moartea” (Sala Pictura), la Atelier – cel mai nou spectacol, „Incognito”, de Nick Payne, precum şi „Anonimul veneţian”, sau „20 de ani în Siberia”, aşadar o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde, duminică, de la ora 11.00, „Magicianul Poveştilor” îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu „Jocul de-a Teatrul şi lumea basmelor româneşti”.

Programul complet al următoarei perioade este publicat pe pagina de internet a teatrului, www.tnb.ro, în Calendar.

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de sâmbătă, 23 ianuarie, ora 11.00, precum şi online, pe platforma www.mystage.ro.

Programul Casei de bilete a TNB în perioada 23 ianuarie – 4 februarie: între orele 11.00 – 18.00, iar luni, 25 ianuarie de la ora 10.00, la ora 16.00. În zilele de 5,6 şi 7 februarie – de la ora 10.00 la ora 19.00.

Sursa: News.ro

Foto: Facebook/ TNB

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nu mai sunt bani; Romania e aproape in faliment… Covid va fi minimizat, de voie de nevoie. Decesele la fel.

  2. foarte byne, oryce numai nu ortodoxi

  3. A dispărut virusul ca prin minune in România! Toate țările impun restricții dure iar la noi se relaxează tot

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.