G4Media.ro

Taylor Swift câștigă peste 100 de milioane de dolari anul acesta din…

Sursa foto: Facebook / Taylor Swift

Taylor Swift câștigă peste 100 de milioane de dolari anul acesta din Spotify/ Cea mai mare sumă din istoria platformei

După ce a ocupat primul loc în topul Spotify Wrapped din acest an, Taylor Swift va câștiga mai mulți bani decât orice alt artist de pe această platformă, relatează Billboard.

La  începutul acestei săptămâni, Taylor Swift a fost desemnată cea mai difuzată artistă din 2023 pe Spotify.

Ca parte a bilanțului său anual de sfârșit de an, Spotify a anunțat că Taylor Swift a adunat 26,1 miliarde de stream-uri la nivel global începând cu 1 ianuarie, depășind artiști precum Bad Bunny, The Weeknd, Drake și Peso Pluma.

Acest lucru nu a fost chiar o surpriză, având în vedere succesul continuu al albumului ei de la sfârșitul anului 2022, Midnights, precum și două reînregistrări care au ajuns în topurile de specialitate: Speak Now (Taylor’s Version) și 1989 (Taylor’s Version), dintre care cea din urmă a adunat un număr impresionant de 375,49 milioane de stream-uri oficiale la cerere în prima săptămână.

Potrivit calculelor Billboard, cele 26,1 miliarde de stream-uri ale lui Taylor reprezintă aproximativ 97 de milioane de dolari în drepturi de autor pentru muzica înregistrată.

Dacă se estimează numărul total de stream-uri ale artistei până în luna decembrie, cifra ar ajunge la 27,2 miliarde, ceea ce înseamnă redevențe din muzica înregistrată de 101 milioane de dolari până la sfârșitul anului numai din Spotify.

Dacă se adaugă veniturile din publishing, muzica lui Swift va fi câștigat aproximativ 131 de milioane de dolari pe Spotify până la sfârșitul anului.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...