G4Media.ro

Tanczos Barna anunță că au fost colectate peste un milion de kilograme…

Tanczos Barna anunță că au fost colectate peste un milion de kilograme de deşeuri în cadrul campaniei ”Curățăm România”

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunţă că, în cadrul Campaniei ”Curăţăm România”, au fost colectate peste un milion de kilograme de deşeuri, fiind organizate peste 2000 de acţiuni la care au participat zeci de mii de voluntari şi angajaţi ai mai multor instituţii publice.

Tanczos Barna a anunţat, vineri, rezultatele centralizate în urma acţiunilor din campania „Curăţăm România”, lansată în luna aprilie la nivel naţional şi al cărei termen de finalizare a fost, ulterior, prelungit.

”Astăzi avem peste 50.000 de voluntari implicaţi în această campanie naţională, peste 30.000 de angajați de la diverse instituţii subordonate ministerului sau instituţii locale, mii de persoane de la ocoalele silvice, de la ocoalele privare sau Apele Române – agenţiile judeţene s-au implicat. Avem peste 2000 de acţiuni înregistrate în baza noastră de date şi peste un milion de kilograme de deşeuri colectate”, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, ministrul Mediului.

Acesta a salutat introducerea ”Săptămânii verzi” în programa şcolară, arătând că este nevoie de educaţie de la cele mai fragede vârste ”ca să schimbăm mentalităţi, ca să putem schimba faţa României, să nu mai avem o ţară cu deşeuri abandonate la fiecare colţ de stradă sau în râuri, în lacuri, în şanţuri, pe câmpuri şi în păduri”.

sursa: News.ro, sursa foto: Poliția Locală Galați

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. La care se adauga si capacii sădiți de Iohannis.

 2. Bidonul mafiei defrişărilor, braconajului şi incendierilor iubeşte România cântând imnul Ungariei.

 3. Si-n acelasi timp au fost aruncat alte milioane pe locurile curatate.

 4. hai domnule Iohannis sa educam românii de mici!
  acesta este inceputul sfarsitului gunoiului aruncat oriunde.
  curatatul voluntar intr-o zi, doua, trei, dintr-un an este o picatura de normzlitate intr-un ocean de nesimtire si dezordine.
  sa nu uitam traficul cu gunoi industrial.
  mafia gunoiului trebuie eradicata urgent. don Bode, dom’ Ciolacu ne auziti, ca pe dvs va asculta si parlamentul, militia si interlopii. este extrem de simplu, doar vointa politica lipseste!