G4Media.ro

Tânăr, arestat la domiciliu după ce a furat peste 15 telefoane mobile…

Sursa foto: Captură video

Tânăr, arestat la domiciliu după ce a furat peste 15 telefoane mobile dintr-un magazin / A fost prins după ce a fost filmat de camerele de supraveghere

Un bărbat de 24 de ani a fost reținut miercuri de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sector 5 după ce în Ajunul Crăciunului a intrat într-un magazin de electronice și a furat mai multe telefoane mobile.

Polițiștii au fost sesizați în 24 decembrie de către angajatul unei firme de pază că în jurul orei 03.30, o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta complexului, prin spargerea ușii de acces a unui spațiu neutilizat.

Câteva ore mai târziu, aceeași subunitate de poliție, a fost sesizată, prin sistem 112, de către angajata unui magazin, situat în respectivul centru comercial, cu privire la faptul că, în jurul orei 05.30, un bărbat necunoscut ar fi pătruns în camera de depozitare a magazinului, de unde a sustras mai multe telefoane mobile.

C”azurile au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale –Sector 5, iar din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptelor este un bărbat, în vârstă de 24 de ani.

În cursul zilei de 3 ianuarie, bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de cel în cauză a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”, se precizează într-un comunicat de presă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...