G4Media.ro

Ciolacu, Stănescu și Firea, posibilii lideri PSD după demisia lui Dăncilă. Fifor…

Ciolacu, Stănescu și Firea, posibilii lideri PSD după demisia lui Dăncilă. Fifor și Teodorovici, în pericol să fie excluși

UPDATE 10: Cel mai probabil, Congresul PSD va avea loc la începutul anului viitor.

UPDATE 9: Liderii PSD au discutat si despre schimbarea numelui partidului din cauza conotatiilor negative.

UPDATE 8: Tabara condusa de Marcel Ciolacu ia in calcul ca Mihai Fifor si Eugen Teodorovici sa fie exclusi din partid. Asta in contextul in care cei doi nu sunt de acord sa faca un pas inapoi dupa esecul de la alegerile prezidentiale. In biroul presedintelui Camerei Deputatilor s-a stabilit care va fi noua conducere interimara a partidului, pana la organizarea unui congres: Marcel Ciolacu – presedinte interimar, Paul Stanescu – Secretar General. Iar functia de Presedinte Executiv va fi ocupata cel mai probabil de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

UPDATE 7: La acestă oră Marcel Ciolacu discută la Parlament cu primarii de sectoare, cu alți lideri PSD, potrivit surselor G4Media.
În biroul șefului Camerei Deputaților au ajuns liderul PSD Vrancea Marian Oprișan, Aladin Georgescu de la PSD Mehedinți, șeful organizației Tulcea Horia Teodorescu, Paul Stănescu de la PSD Olt, Niculae Bădălau de la Giurgiu, Claudiu Manda de la organizația Dolj. La discuții participă și europarlamentarul Dan Nica. Aceleași surse au precizat că Marcel Ciolacu ar urma să discute înainte de ședința CEx cu cel puțin 35 de șefi de organizații.

UPDATE 6: Surse PSD susțin că Viorica Dăncilă ar fi acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu si ar urma sa isi depuna mandatul in sedinta CEX de maine.

UPDATE 5: Marcel Ciolacu a confirmat pe Facebook întâlnirea cu Dăncilă: ”Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatul obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin. Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuție a fost una calmă, așezată și productivă”.

UPDATE 4: PSD-iștii nu exclud o demisie a lui Dăncilă în următoarele ore, potrivit surselor din partid. Ea a primit de la Ciolacu și oferta de a redeveni șefa Organizației de femei a PSD

UPDATE 3: Printre cei care merg la întânirea convocată de Ciolacu se numără Daniel Florea și ROdica Nassar, șefii organizațiilor PSD din sectoarele 5 și 2.

UPDATE 2: Marcel Ciolacu a mers acasa la Viorica Dancila. A vrut sa discute modul in care aceasta se poate retrage din fruntea partidului, au spus surse politice pentru G4Media.

UPDATE 1: In biroul lui Marcel Ciolacu sunt la aceasta ora Paul Stanescu, Claudiu Manda, Ionel Arsene si Marius Dunca. Surse politice au declarat pentru G4Media ca cei 5 lideri cauta solutii sa o forteze pe Dancila sa plece din fruntea partidului. Potrivit informatiilor noastre, acestia vor sa il impuna pe Ciolacu la sefia partidului. Eugen Teodorovici a fost si el invitat la discutie, insa acesta a respins planul pucistilor. Aceleasi surse au mai precizat ca Marcel Ciolacu i-ar fi cerut Presedintelui Executiv sa demisioneze si sa o lase singura pe Viorica Dancila, asta daca aceasta nu vrea sa faca un pas inapoi. Eugen Teodorovici nu a fost de acord cu acest plan si le-a cerut celor 5 sa respecte statutul partidului.

Articol inițial:

Liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, i-a chemat la București pe greii partidului, cu o seară înainte de ședința Comitetului Executiv, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD.

Potrivit surselor citate, șeful PSD Buzău este nemulțumit de rezultatul scos de partid la alegerile prezidențiale și ar fi avut o discuție cu Viorica Dancila chiar înainte de închiderea urnelor.

Marcel Ciolacu i-ar fi cerut șefei PSD facă un pas înapoi după rezultatul dezastruos și lase pe altcineva la conducerea partidului, până la organizarea congresului. Potrivit surselor G4Media, Ciolacu ar vrea fie el președinte interimar și i-ar fi promis Vioricăi Dancilă un loc sigur la alegerile parlamentare de anul viitor.

Aceleași surse susțin la discuțiile din biroul lui Marcel Ciolacu ar urma se creioneze o formulă de conducere colectivă. Șeful Camerei Deputaților își dorește mai mulți Președinți Executivi, printre care Gabriela Firea, Paul Stanescu, Claudiu Manda, Nicolae Badalau și Marian Oprisan.

În acest moment, numele lui Marcel Ciolacu este vehiculat ca având cele mai mari șanse pentru preluarea conducerii partidului.

Foto: Marcel Ciolacu (Inquam Photos / Octav Ganea)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

65 comentarii

  1. FOARTE IMPORTANT: Dancila trebui sustinuta cu orice pret la presedintia partidului! Doar asa PSD-ul va ajunge la performanta PNTCD-ului. Dancila Presedinte! (pentru PSD)

    • Cadrele didactice sunt capabile de autoînvăţare. Chiar şi Iohannis a devenit cu timpul tot mai preşedinte.

    • PNTCD a fost cel mai infiltrat partid istoric cu fosti securisti si turnatori la securitate ,dupa reinfintarea sa,in decembrie 1989,cu ordin de la Moskova,de catre kgbistii condusi de Iliescu-crimnalul!Pentru ca le era teama de fostii detinuti politici inca in viata si urmariti permanent de securisti si turnatori.Nu compara neocomunistii,urmasii lui Pauker si Gheorghiu Dej cu partidul lui Corneliu Coposu,acaparat incetul cu incetul dupa moartea Seniorului ,de catre securitatea lui Iliescu!Unul dintre cei ce au lovit la greu la temelie a fost si Basescu,alias Petrov,alaturi de Petre Roman ,Constantinescu si Ciorbea,toti cu state de plata la securitatea lui Ceausescu!Pe langa ei nu trebuie uitat Vadim si ziaristii de la Jurnalul National ,cu Gusa redactor sef,plus latrina lui voiculescu si CTPul, Dinescu si colegii sai de la Catavencu,ziar finantat de Vantu din banii depusi la FNI!Ar merita ca cineva sa readuca aminte publicului epopeea PNTCD dupa 1989,macar din respect pentru marii oameni politici ai acestui partid care au contribuit la reintregirea tarii in 1918,impreuna cu PNL!Psdul are o istorie urata,nedemocratica,plina de ura si hotie ,merita sa dispara din viata publica,niciun regret nu va fi: ultimul partid plin de urmasi ai lui Stalin!

    • Reintregirea tarii la 1918 a fost facuta de catre fii de tarani din toate catunele romanesti. Fiii taranistilor si ai liberalilor s-au fofilat si nu au fost trimisi la razboi.

    • Gruparea p$d vrea schimbarea numelui,lol :))

    • Psd e un maldar de rahat ambulant. Oricat zahar ar turna ei, ticalosii, peste ast rahat, oricat de bine ar ambala ast rahat, mafiotii nu-l vor putea vinde ca prajitura.

    • PLESOIANU PRESEDINTE PSD.
      SINGURA SOLUTIE DE REFORMĂ AUTENTICĂ.

  2. Mda, toți numai unul și unul.
    Mi-e scârbă de acest partid anti-Ro, anti-bun-simț, anti-cetateni,anti-civilizatie.

    • Dar stiti ce au in comun Ciolacu, Rodica Nassar, Florea cu Barna, Nicusor Dan, Turcan, etc. Aceea ca desi nu sunt colegi de partid, sunt colegi la securitate. PNTCD – distrus, PNL – acaparat de Securitate, USR – infiintat de Securitate; mai trebuie si un PSD acaparat de Securitate. Iar Securitatea acaparata de puteri straine. Prea multi tradatori in Romania! Ma refer in primul rand la cei din SRI si SIE care au jurat stramb si pun umarul la distrugerea Romaniei.

    • Sa nu ne facem iluzii.
      Aceasta grupare infractionala mafiota de stat bolsevica, mai are o buna parte de electorat
      captivi prin oltenia+ profitori bugetari+ securisti eterni.

      Nu ma intereseaza cafteala interna din barlogul mafiotiolor, dar daca o pune pe firea, minciunea, fakeurile si hotia pe raza capitalei se va intensifica.

      In rest Mu.e PSD.

    • Ce interesant, începe să ”cânte” trolul victor. Auzi, ”PSD acaparat de securitate”, de parcă n-ar fi fost creația lor, marcă înregistrată. Faptul că au ”infiltrați” și în alte partide, iar nu-i un secret și nu înseamnă că nu se luptă între ei, ca niște găști mafiote ce sunt, grupate ba în preajma turnătorului Dan Voiculescu sau în jurul moștenitorilor criminalului Vlad Iulian, ori sunt ”cărători de greutăți în spate pe labe1”, ori rămășițe ale tribului de teleorman. Și mai interesant la trolii ăștia securiși cum e victor sau aliasul lui, tudor, e că vorbesc doar de unii dintre ”colegii” lor. De exemplu, nimic despre bătrânul manechin bolșevic Tăriceanu sau despre Mickey Mouse, ca și cum ”partidele” ăstora ar fi fost ”infiintate” de Duhul Sfânt.

  3. Vreau sa va vad pe toti la cersit! Cu tot neamu’ vostru’ de lepre. 🙂

    • Bestii! Seamana intre ei. Niste ticalosi depravati, cruzi, perfizi, cavernosi pe care i-a purtat vreodata pamantul. Niste razvratiti odiosi flamanzi de razbunare si putere.

  4. Cum bine zicea mai de mult cineva p-acilea, restructurarea PSD se face prin trecerea de sub Cotcodăncilă sub Ciolanacu.

  5. Gabriela Firea, Paul Stanescu, Claudiu Manda, Nicolae Badalau si Marian Oprisan:
    Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!
    I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oamenii
    Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi
    Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri
    Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
    Îndrăznesc ca să rostească pân’ şi numele tău… ţară!

    • Astia, porcii, buhaii-de-balta, sufletele ignobile alterate din psdos, sunt Urmasii Vomei nomenclaturiste pcr-iste, fsn-iste. Si este bine stiut ca cine se baga in tarate, il mananca porcii. Scroafa Vasilica, urcata ad-hotz, in copac, va fi hapaite cu tot cu ceas, brose.

    • Foarte potrivita poezia

  6. Ciolacu are nerv,un pic de stil,e destul de bun pt psd.

    • @Monica
      10 august atinge o mică parte din ei, hienele au stat majoritatea la adăpost: Veorica era „în concediu”, duamna Firea fugise si ea – tâmpita înțepata de Carmen Dan a incercat si ea să fuga dar a trebuit sa iasă la înaintare.
      Problemă o sa fie dacă începe să se ia la mână ce s-a făcut în ultimii 3 ani peste tot, prin Agentiile guvernamentale, Ministere, Primarii inclusiv prin toate Primăriile din București – aia e marea problemă. Dacă se face asta anul viitor, PSD iese din istorie, ca au inceput tare din 2017, pe promisiunile lui Dragnea ca revolza cu DNA, cu legile prietenoase, amnistie, gratiere etc.

    • @silviu_dumitrescu

      „Problemă o sa fie dacă începe să se ia la mână ce s-a făcut în ultimii 3 ani peste tot..”
      Daca PNL intelege la timp ca trebuie sa scoata zilnic la lumina toate nenorocirile si sa le disece public cand dau de ele (evitand totusi lamentarile de genul „aoleu, greaua mostenire!”) isi asigura deja jumatate de campania electorala pe spinarea p$d-ului.
      Munitie au, sa treaca la treaba!! 🙂

    • @ Popescu Maria
      De acord: pe partea de imagine trebuie arătate de către PNL toate mizeriile „care este”, sunt reale, au fost făcute, toate urmele sunt acolo – la fel și efectele dezastruoase !
      Însă atunci când spun „a scoate PSD din istorie” mă refer strict la demantelarea rețelelor mafiote care reprezintă PSD – fără ele PSD își pierde consistența, pentru că acest „partid”este un GIO, el nu are o reală identitate ideologică ci una tribală.
      Iar dacă din cenușa și dezastrul rămas apare un partid de stânga, pro-european, anti-corupție, anti-birocratic si ultra-modern este ok – oricum va renunța la acest nume care este astăzi un mare balast: PSD !

  7. Clasic PSD. Poate putin mai pe repede inainte data asta, ca n-au asteptat nici 24 de ore..

  8. Aici e un nonsens.
    Au vrut să ne-o vâre nouă forțat pe gât ca presedinte a țării dar pt ei nu e bună ca șefă de partid.
    Cum vine asta?
    Pastrati-o acolo șefa la pzd cel putin 5 ani de acum in colo , cât ar dura mandatul de șef al statului.
    Sa va fie de bine.;))

  9. Afară cu sekurikii din viața publică!

  10. Eu sustin ca tot dracnea este cel mai bun sa fie seful pzd-ilor!
    Reprezinta esenta partidului.

    • Corrrrect!
      Si toti sa i se alutere … in celula.
      La o adica as fi de acord cu o puscarie pentru ei ceva mai larga, ca tot visa veorica la un lagar de concentrare.
      Sa-i zicem lagarul pzdist jilava …adica umeda, ca sa nu faca bataturi.

    • Bun, bun. Cum a îngropat el pesedeul nu a făcut-o nici Ilici și nici Năstase. Ăștia sunt la ani lumina de geniul manipulator al scorpionului DRACnea. Îți trebuie „talent” sa arunci un popor în aer, să-l scoți din democrație și sa ți-l faci sluga. Ceea ce a început DRACnea, a definitivat analfabeta. Io zic sa nu uitam prin ce am trecut, ne-a zburat pe lângă urechi glontu ‘comunismului ce se dorea a fi fatal.

  11. Orlando mai lipsea sa fie Presedinte PSD!

  12. Draknea un puiut de militian bronzat din Gratia aciuat prin PD a reusit intr-un timp record sa dinamiteze partidul comunistilor fondat de criminalul Ion Ilici Iliescu. Draknea este omul negru care a dus la disparitia P$D, nu Iohannis care nu are niciun merit. Din puscaria Draknea a comandat inlocuirea analfababetei cu Ciolanu, un alt om al sau de casa. Cat timp Draknea este la butoane trebuie sa fim fericiti ca P$D urmeaza traiectoria PNTCD. Odata cu disparitia unei clase de comunisti si acest partid va fi uitat de vreme. S-au strans acolo aceleasi mutre basinoase care nu mai pot rederesa nimic. Duca-se pe pustii acest partid nesimtit.

  13. Să-i dea fotolii cu duiumul la PSD filiala TR, PSD org de femei, la bucătăria lor, dar nu în Parlament. Acolo va sta pe banii noștri.
    PSD nu a învățat nimic nici din aceste alegeri. Schimbari-va oamenii, năravurile dacă doriți să mai rămâneți în politică, altfel peste 10 ani vieți pieri din lipsa de votanți

  14. Musai caută un post călduț, „Neconflictuala” altfel nu are din ce trăi. Va trebui să-și vândă ceasul care costă”decât 5000 de euro” și poate broșa CC. Va deveni din nou un pavian cu mantie dacă i se termină oala cu bani. Or…s-ar putea să dea din nou meditații la mate, mai știi ?!?

    • Meditatii? Hehe … numai fara bani.
      Se bate prea mult apa-n piua cu tema absolut fictionala veorica-meditatii
      Cine plateste meditatii cand „profesorul” nu stie tabla inmultirii?
      Eu nici daca m-ar fi platit nu m-as fi dus la una ca ca ea pentru meditatii …

  15. ..Vasilica Proasta Pulii merita rolul de lider la organizatia tarfelor expirate centuriste din Alexandria, ce vor a se convertii in „meditatoare de matematica” pentru bosorogi pervesi, dependenti de Viagra, subventionata de catre farmacia curului Katena…

  16. Râdem noi, râdem de năroada asta dar, o să vedem că „n-o să iasă ca proasta din politică sau din viața asta”, ci o să ajungă, iarăși, europarlamentar, pe bani frumoși, fără s-o ardă nimeni la creier, spre deosebire de „viețașul” de la Rahova ce scrijelește pe pereți câte zile mai are de…pripon și, care, chiar a ieșit ca prostul, și din politică, și din viață !…Să nu mori de râs ?!…

  17. Pa Veorica, paaaaaaaaaa, ne-ai lipsit ca sa zic asa 🙂

  18. @st.il. ia incearca sa ghicesti cam cate milioane de eur are dragnea? Mai sta cateva luni la mititica si iese bine mersi si isi traieste restul zilelor in Bhamas sau unde vrea el. Asta e fratia puscarabililor, indiferent de culoarea politica, nu isi dau prea mult in cap, ca stiu ca toti sunt o apa si un pamant, se merge pe principoiul lasa-ma sa te las. Face un pic de puscarie Dracnea si apoi sta ca un nabab, tu nu ai vrea? Bolovanis cate dosare are, cate case? Sau Orban, dosar ca a calcat un om cu masina beat, sau ala cu mita sau cum drac ii zice? Suntem condusi de neosecuristi, pana nu se iese in strada sa se faca o revolutie adevarata nu se schimba nimic. Nastase traieste bine mersi la mosia de la Cornu, Iliescu e bine mersi, Geoana e bine mersi, Petrov ne da lectii de democratie, nimicul de Constantinescu e bine mersi, o fi bine asa? Si lista continua.. la nesfarsit.

    • Constantinescu este sef la Institutul pentru studierea Levantului…are un titlu mai pompos, dar conteaza mai putin.
      Din cate stiu eu, primeste multi bani direct de la Senat baiatul asta.

    • Privitul la antena 3 dauneaza grav sanatatii mintale !
      Realitatatea :
      Iohannis nu are nici un dosar penal
      Orban a fost declarat nevinovat, si-a dat demisia, nu s-a ascuns de judecata, nu s-a plans de procurori
      Constantinescu de ce nu ar fi bine mersi, a furat ceva noi nu stim ?

    • Tigareta 1 , 2…

  19. Foarte tare! Scapa de tuta si vine matracuca. Asta da partid!

  20. Tot MUIE o sa va strigam si atunci, indiferent in ce va schimbati numele.

  21. Si daca pleacă analfabeta de la șefia PSD, nici posibilii ei succesori nu sunt prea grozavi (asta pentru cei ce cred ca PSD se mai poate reforma): Firea e o șerpoaică mârșavă si coruptă, Ciolacu e o copie proastă a lui Năstase (dar cu barbă), Olguța e o tâmpită vadimista, Teodorovici e un discotecar incapabil, Oprea e pericol public. Mulțumim lui D-zeu ca a dat asemenea lideri PSDului, poate se mănâncă toți mafioții ăștia intre ei (prevăd bătaie mare pe ciolan și dupa ce pleacă Dancila) si se duce naibii in cap partidul asta toxic pana in 2020 si scăpăm naibii de ciuma rosie national-comunista! Poate atunci o sa trăim bine in sfârșit, cum ne-a promis Base…

  22. Sa-si pastreze acronimul psd, dar sa se numeasca:
    – Placuta Suedeza Dorim!
    – Putregaiul Stalinist Delicvent

  23. Si psd incerca sa ne convinga ca mersul la vot nu conteaza, ca ei sunt mari castigatori indiferent.. ce sa zic.. acu fac spume la gura, revolta si o izbesc pe #analfabeta, dar acu cateva zile ii miroseau basinile si se jurau ca nici dior nu are asa noblete, parfum si buchet complex.

  24. comentariile sunt mai tari decât articolul în sine :))))
    am impresia că suntem mulți pe canapea cu popcornul în brațe așteptând să înceapă meciul 😀

  25. De ceva vreme nu mai citesc articolele care fac vreo referire la pesede/ciuma rosie. Trec direct la comentarii. :)))))

  26. Îmi vine să râd când aud de Ciolacu că asta nu e nici jumătate din Dăncilă şi o să îi enerveze şi mai tare decât Dăncilă că răutăţile lui „inteligente” de o să aducă iarăşi atmosfera de la Dragnea că la Dăncilă puteai să râzi de ea dar nu puteai să te enervezi pe ea pentru că efectiv şi atuncea când te înjura se înjura tot pe ea dar cu Ciolacu e altă poveste şi nimica nu enervează mai tare pe electoratul ăla de dreapta şmecherii care se cred inteligenţi. Măi PSD-iştilor voi aveţi nevoie ori de un clovn ori de un dement care să facă spume la gură că altfel vă plictisiţi electoratul şi îşi pierd concentrarea aşa că încercaţi să nu luaţi metoda oponenţilor voştri că aţi văzut că nu a funcţionat chiar deloc că toţi s-au plictisit de liniştea aia în care hoţii nevrotici supăraţi de gălăgie îşi făceau de cap în linişte aşa că daţile circ măi nu un mutalău cu glumiţe care nu le înţelege electoratul PSD. Problema este că la câţi nervi aţi pornit numai unul de care te face să râzi poate să ţină furia departe de voi aşa că poate nu înţelegeţi dar Dăncilă a fost o mană crească pentru voi pentru că dacă era unul de care să te enervezi şi să nu râzi de el vă asigur că momentele alea în care eraţi urmăriţi oriunde prin ţară ar fi fost multeeeee şi mai rele. Oricum puteţi să îi mulţumiţi lui Dăncilă că va salvat dosurile apoi celor de la PNL că va adus înapoi în cărţi şi nu uitaţi nimeni nu a fost mai bărbat ca Dăncilă în ultimii mulţi ani, chiar mai bărbat decât bărbăţeii ăia de pe la începutul poveşti.

  27. PHD propunere de un nou nume.

  28. O sa treaca majoritatea dintre ei la penele si uite asa au rezolvat si problema pierderii puterii si problema schimbarii numelui. Hai, va pupa taty!

  29. Wow, vor să schimbe numele! S-au hotărât în sfârșit să-i zică Ciuma roșie?

    Sau PCR – Partidul Ciumei Roșii?

  30. Daca isi schimba numele or sa dea mindfuck pensionarilor care puneau stampila ca roboti pe PSD. E o eroare strategica, as zice eu.

  31. Lupul (PSD) îşi schimbă părul, dar năravul ba.

  32. Ciolanule, ți s-a făcut sete de putere, bre? Vrei să o debarci pe tută, te crezi mai strălucit decât ea? Te înșeli amarnic, ești la fel de mizerabil, de josnic și de lipsit de creier. Doar ambalajul s-ar schimba, marfa ar rămâne identică, la fel de puturoasă, de putregăită și de străvezie. Care sunt realizările tale, impostorule? Ce mari reușite stau la baza activității demarate de tine, chip de lup? Ar fi o excelentă idee să-i schimbați numele grupului infracțional din psd în prm, nu este nicio diferență între voi, doar aveți aceleași apucături nebunești. Poate, totuși, să fiu corect, există o singură diferență, răposatul era infinit mai deștept decât toată zoaia psdistă pusă la un loc, dar restul atributelor le aveți și voi. Atât de jos ați ajuns încât ori pe cine ați pune, situația rămâne la fel, nu s-ar îmbunătăți nimic, toți sunteți niște calamități, niște dezastre naturale, niște putregaiuri urât mirositoare, lipsite de scrupule, creier, discernământ și rațiune, ce trebuie îngropate de îndată, metaforicvorbind. Sunteți niște unii care îi schimbă pe ceilalți, dar la fel de nocivi și de nefrecventabili, niște lepre de oameni înclinați doar spre căpătuială, nicidecum spre satisfacerea binelui public. Totuși, l-ați putea pune în fruntea noului dezastru creat pe ciordache, un ilustru și macabru personaj al vostru, care vă caracterizează întru totul. Este adevărat, bătălia pentru a deveni prostul șef este una intensă, având în vedere câtă materie primă de cea mai joasă speță se regăsește în cadrul acestui hidos grup. Apropo, să nu-l uitați pe bulibașa, unul care poate concura la poziția de cel mai tâmpit dintre tâmpiți. Nu mai aveți nimic de salvat, ciolanule, trageți perdeaua, stingeți lumina și cărați-vă în grota de unde ați și apărut. Drum bun!

  33. Schimbare numelui partidului din cauză de imagine ? Băieți și fete, imaginea ați creat-o voi, cu apucăturile și matrapazlâcurile voastre ! Puteți să numiți partidul Alianța Neprihăniților, dacă în partid sunt aceleași persoane, tot n-ați făcut nimic. Este caracteristic că nici nu vă gândiți să vă schimbați voi, băieți și fete, să vă lepădați de furt, minciună, sforării, impostură, incultură, nepotism și grobianism. Pe cine credeți că înșelați ? Ptiu, drace ! ( Pardon Scara..)

  34. Nicio problema. Ne schimbam si noi placutele.

  35. PLESOIANU PRESEDINTE PSD.
    SINGURA SOLUTIE DE REFORMĂ AUTENTICĂ.