G4Media.ro

SURSE Relaxarea carantinei de noapte, prin interzicerea circulației de la ora 23…

SURSE Relaxarea carantinei de noapte, prin interzicerea circulației de la ora 23 sau chiar 24 se discută în comitetul pentru revenirea la normalitate de la 1 iunie

Relaxarea carantinei de noapte, prin interzicerea circulației de la ora 23 sau chiar 24 se discută în comitetul pentru revenirea la normalitate de la 1 iunie, potrivit surselor G4Media.ro.

Comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate începând cu 1 iunie a avut o ședință vineri, cu participarea premierului Florin Cîțu.

Din comitet fac parte toate ministerele și fiecare instituție face propuneri, care vor fi discutate la nivelul tuturor autorităților, iar în final măsurile agreate vor fi adoptate printr-o hotărâre a CNSU.

Conform surselor G4Media.ro, una dintre propunerile făcute vineri este relaxarea carantinei de noapte. Astfel, interzicerea circulației în timpul nopții, cu excepția situațiilor justificate, ar putea să fie aplicată de la ora 23 sau 24, în loc de ora 22 cum este în prezent.

Dacă această măsură va fi agreată, și operatorii economici vor putea să aibă un program mai lung decât în prezent, au precizat aceleași surse.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Renuntati complet la masura asta aberanta.

  • N-ai cum sa le explici idio*ilor ca nu are sens. Deci e voie in spatii inchise in baruri cu capacitate redusa,fara masca, dar nu ai voie dupa ora 10 sa te plimbi in parc… atata pot unii… asta e

  • Ba sens are.
   Tineretul ar sta grămadă prin cluburi toată noaptea dacă nu ar fi restricții de orar la localuri și la umblat creanga noaptea. Când o trece pandemia, sa stea grămadă și sa râgâie unul în nasul altuia cât or vrea.

  • Alexandru, singura diferență este că acum stau grămadă până dimineața, când pot circula din nou, in loc să stea până la 3….

 2. BUn ai voie sa mergi la nunta, dar nu ai voie sa mergi noapte nejustificat pentru ca…ai putea merge la alt chef.
  WTF??Cate non sensuri aveti?

 3. O masura impusa pentru retardati, nimeni nu o respecta inafara de magazine, jalnic.
  Au distrs economia voit si dupa asta te forteaza sa te vaccinezi, total retardat.
  Numai statele babaniere ar face asa ceva, hopa…stai asa! In ue state bananiere? Pai…cam da doar ca nu-s banane doar retardati.

 4. …revenire…la normalitate…cicá!
  …pfuuu!

  • Să înțeleg că nu ne mai este teamă de înmulțirea numărului de infectați, ii țâțâie curul lui Citu după concerte, și evazioniștilor (neplatitori de TVA) după vacanțe, da ce vor face aia care muncesc pe minim pe economie și ceva mărunt in plus la negru când se întoarce patronul din concediu sau de la concert și le oferă cadou un puișor de Covidel??
   Hai, că va fi simpatic, să ne relaxam!

 5. O masura aberanta, specifica dictaturilor din Africa. Tarile vest europene au impus masuri similare din cauza pericolului terorist.

 6. Reveniti-va repede ca la toamna revin bolile respiratorii, oricum vreti voi sa le numiti, si iar ne baga pe botnita si pepsiglas.

 7. Un guvern de incompetenti.