G4Media.ro

Surse: Realitatea TV, evacuată din sediul actual din cauza unor datorii. Televiziunea…

Surse: Realitatea TV, evacuată din sediul actual din cauza unor datorii. Televiziunea se mută într-o clădire mai mică din centrul Bucureștiului

Societatea care operează Realitatea TV trebuie să evacueze sediul actual din clădirea Willbrook din cauza unor datorii, potrivit informațiilor G4Media.

Ca urmare, televiziunea se va muta într-o clădire de pe strada Frumoasă, din apropierea Pieței Victoriei.

Vineri, la sediul actual al televiziunii au venit executori judecătorești care au înștiințat reprezentanții Realitatea TV că nu mai au dreptul să continue activitatea în clădirea Willbrook.

Realitatea TV este controlată de Maricel Păcuraru, afacerist condamnat în noiembrie 2014 în dosarul Poșta Româna, cu prejudiciu de peste patru milioane de euro, în care a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice. Păcuraru a fost eliberat de la Poarta Albă în ianuarie 2017, după ce a executat 815 zile din pedeapsa de 1.460 de zile.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Asteptam sa il închidă
  Prea mult latra impotriva lui Ciuca

  • Rusofilul Gusa, prieten la catarama cu protejatul rusilor de la Belgrad, Ghita, patron si el de televiziune pro-coruptie si anti-justitie, este suparat ca trebuie sa se mute. Televiziunile astea mizerabile trebuiau inchise de mult timp. Oamenilor li se toarna zilnic in cap numai dezinformari.

  • Și tu ?

  • Îti schimbi tu numele, sau mi-l schimb eu?

 2. Se muta la Romană, in fosta garsonieră Otv

 3. Televiziunile nu mai au niciun rol, niciun rost, sunt pierdere de timp si eventual instrumente de spălat creiere slabe.

 4. Nu le-a ajuns banii de la partidele de casa psd și pnl

 5. Așa se întâmplă când mănânci căcat non stop, dai faliment….

 6. GusaTV un post pentru mafia peeenala PSD PNL HAUR

 7. Urmăriți emisiunile lacrimogene ale evlavioasei Păcurărițe care-i plânge pe românii năpăstuiți din care ea nu face parte, totuși.

 8. MINCIUNA TV ,care realitate? Cu 2 patroni de mai mare jena!….si angajați pupinkuristi ai ciumei roșii, care n-au școală, nu mai vorbesc de meserie de jurnalist, niște (p)ulifrici …