G4Media.ro

SURSE Programul Anghel Saligny va fi suplimentat cu încă 10 miliarde de…

Sursa Foto: observator.ph

SURSE Programul Anghel Saligny va fi suplimentat cu încă 10 miliarde de lei pentru proiecte care vizează rețele de apă, gaze și proiecte noi de investiții locale

Guvernul va suplimenta în ședința de miercuri programul Anghel Saligny cu încă 10 miliarde de lei, astfel că valoarea întregului program de investiții locale în retele de apă și gaze se va ridica la 60 de miliarde de lei, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale.

Potrivit acestora, banii vor merge pentru proiecte de apă și gaze, însă 7, 5 miliarde de lei vizează proiecte noi de investiții. În total, sunt circa 105 proiecte, în medie 2-3 proiecte de investiții în fiecare județ.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. Baronii isi freaca mainile ca nu au fost puse in program parghiile de control pentru cheltuirea banului public, liber la furat

 2. Rețele de gaze dar gaze nu!
  Dar nu erau mai bune niste rețele de irigații și de depozite moderne de legume-fructe?!

  • Daca avem retelele de gaze, la ce ne mai trebuie si gazele?Mai bine le lasam acolo unde sunt, important este sa facem retelele.

 3. Urmeaza alegeri in pnl cu candidat unic. Ca nu mai sunt oameni in partid decat „pui zburat” ciuca.

 4. Pentru gazele din mare neagra care vor tine vreo 10 ani. Iar proiectele pentru panouri solare nu sunt finanțate de ani de zile.

 5. Ce le trebuie oamenilor gaze, să trăiască in pesteri ca useristii

  • Nu cred ca exista carotași mai mari ca romani pe lumea asta. Nimic nu e bine , dar pur si simplu nimic. Romani ar fii instare sa își taie o mana decât sa spună ceva de bine.

  • Voi trăiți in peșteri de 32 de ani cu PSD și PNL. Useristii sunt oameni școliți care au o anumită educație. Cum e cu wc ul curții? Parca PNDL 1 si 2 nu erau pentru fix ce se investeste acum? Unde sunt marile „investitii” ale partidelor vechi. USR e de vina că nu toata lumea acces la utilități?tot ei de vina că nu sunt investiții în spitale sau că nu aveți autostrăzi? Să nu mai vorbim de educație și alte domenii. Voi vorbiți doar sa nu adormiți și aveți memoria de peste, prea scurta.

  • George , baga doua beri daca vrei gaze rusesti.

  • Chiar nu vezi investițiile in Romania pe parcursul a 30 de ani, de fapt unde sunt investițiile USR ca nu știu sa aducă ceva in Romina decât ONG-uri. Spune-mi o investiție adusa in Romania de USR in afara e Declic. monitor PNRR . Si nu mai spune PNDL 1 si 2 se numește Anghel Saligny dar nu poți sa nu jignești . Știți de ce ii spuneți PNDL , hai spune simplu USL si UDMR deși erați in guvern când sa aprobat si prieteni buni cu UDMR care au dat numele. Fac pariu ca daca erați acum in guvern ați fi spus Anghel Saligny. USR sunteți cu adevărat niște jigodii.

  • @clau ești petarda rău. Tu compari nici 1 an de guvernare USR și asta nu singuri și coaliție cu 31 de ani de guvernarea vechilor partide? Tu ești chiar pr0st sau doar te faci?nu am zis PNDL 3, am făcut comparație cu programele vechi cu acest program sau tu nu știi să citești bine? Că de scris m-am lămurit că habar nu aveți. Tu mai bine spune unde sunt promisiunile care trebuiau făcute de ani de zile. Cum sa spuna USR că dacă rămânea la guvernare ii spune și ei Anghel Saligny când acest program a fost unul din principalele motive care au dus la ieșirea USR de la guvernare că nu au dorit să gireze acest program? Pot să îmi răspund singur la întrebare, este prea pr0st. Garda de Mediu cu Be Ceanu începuse să facă controale, amenzi, etc, acum cum e Garda de mediu? Codurile silvice care acum se pot da enzi mai mari pentru lemn furat și confiscarea utilajelor tot cu ajutorul USR, și exemple pot sa mai dau dar nu stau acum de capul unuia că tine, care nici macar nu știe să aducă contra argumente și să răspundă întâi la întrebări. Tipic unui votant PSD, întreabă la rândul său alte chestii că sa nu răspundă la nerealizările aleșilor lor. Unde sunt alea 8 spitale? Autostrăzi, etc. PR0ST MARE, doar atât pot sa transmit unuia că tine.

  • @ani USL ești partid politic eu nu am spus cit ai guvernat eu am întrebat ce investiți ai adus in Romania dac nu poți răspunde este ok. Poți spune ce vrei ,tot ce spui ca daca nu ești la guvernare nu poți aduce investiți si nu e deloc adevărat aveți primari ,deputați ,parlamentari ce ați făcut ca sa aduceți investiți in Romania. Boc aduce o linie de metrou asta vreau sa vad si eu de la voi sa îmi arați o investiție, atât. Cer prea mult. Un spital, o scoală, un laborator, ceva acolo poți sa arați sau nu. Nu știu daca înțelegi dar discuția era de investiți si mărirea lor cu 10 miliarde iar tu nu vorbește deloc de ele, tu ești de fapt suport ca nu ești la guvernare . Tot ce ai zis Berceanu, lemne si restul nu are nimic de a face cu investițiile. Nici eu nu am zis PNDL 3 vezi cum te dai de gol cum asociezi PNDL 3 cu Anghel Saligny prin ricoșeu ( PNDL 1 si 2 ) doar ptr. a discredita Anghel Saligny. Așa sunt voi cei de la USR de aia nu va suporta nimeni credeți ca toți sunt prosti vorba ta „PR0ST MARE, doar atât pot sa transmit unuia că tine”

 6. Izolati blocurile nu alte prostii, pana la iarna toate blocurile izolate.
  Nu avem nici o sansa cu astfel de conducatori.

 7. Dezmățul uselist pe banii publici este ce se ascunde într-un program cu un nume de rezonanță științifică . Poleiala ce învelește putregai și corupție .

 8. Facem proiecte. Multe proiecte. Cu copy paste. Schimbăm doar numele localității și mafia se îmbogățește. Și proștii așteaptă gazele. Și butelia…

 9. Stie cineva cum au fost irosi….pardon : investiti primii 10 miliarde RON , trimisi catre primarii, anul trecut de fostul prim ministru Catu ?
  Exista vreo contabilitate sau vreun raport si stadiul real al proiectelor?

  Romania. Un stat esuat.

  Condus de Cleptocrati venali si incompetenti , care la randul lor sunt votati de un electorat mocangiu si puturos , din care 50% , sunt analfabeti functionali .
  O Media corupta , ignoranta si apatica.
  Acum inteleg ,de ce Romania doreste ca USA , sa nu mai ceara visa romanilor.
  Un alt Val.
  Ultimul sa stinga lumina.

  • Știm sunt si la mine in oraș. Si din ce știu eu primari USR sunt si ei acolo critica Anghel Saligny la televizor, dar toți au pus proiecte ca sa primească bani din Anghel Saligny. Deci întrebați primarul daca a făcut un proiect ptr. bani Anghel Saligny, ai sa vezi ca da. Este si contabilitate bani se dau pe proiecte cu număr ,dosar ,etc, trebuie doar sa vrei si afli. Credeți ca unul de la USR refuza bani Anghel Saligny de fapt se bat pe ei ca chiori ,toți.

 10. Vai ce buni erau banii astia daca erau dati pe consultanta pe la ong-uri.
  Mai era unul mai pe sus cu depozitele de legume fructe.
  Ce treaba are Statul bai taticule cu colectarea de legume fructe?
  Alea sunt activitati private, te duce capul iti vinzi marfa, nu, te apuci de altceva.
  Hai ca ma apuc eu sa fac ciorapi pentru muste si trebuie sa ii vanda Statul.