G4Media.ro

SURSE Premierul Ludovic Orban a verificat azi la Aeroportul Otopeni preluarea echipamentului…

SURSE Premierul Ludovic Orban a verificat azi la Aeroportul Otopeni preluarea echipamentului medical achiziționat din Coreea de Sud: 45 de tone de echipament, printre care o sută de mii de combinezoane de protecție

Premierul Ludovic Orban a verificat joi la Aeroportul Otopeni preluarea echipamentului medical achiziționat din Coreea de Sud, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale.

Potrivit acestora, echipamentul a fost adus prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 din România.

”Cele 45 de tone de echipament, printre care 100.000 de combinezoane de protecție au ajuns joi la București cu o aeronavă militară. Acestea vor fi depozitate temporar, iar ulterior vor fi livrate în toată țara personalului medical din Ministerul Sănătății și echipajelor operative ale Ministerului Afacerilor Interne”, au mai declarat sursele citate.

Citește și: România va primi 2 milioane de teste pentru  din Coreea de Sud. Cumpărător e compania de stat Unifarm

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Dah…le-a facut receptia, ca se pricepe si la asta! A semnat si PV de predare-primire? Vai de noi!

 2. Sper ca erau curate si stralucitoare. De asemenea sper ca a fost si o mica parada. Parerea expertilor era nula fara prezenta geniului tactic orban.

  • Dar ”subiectul”, care ”era”, după ”părerea experților” de seama trolului dascăl cel ”alfabet”, ”geniu tactic” al mafiei PRO-PSD, care nu știe să scrie și nu înțelege ce citește?

 3. :Meta; Sunt Bad. Viata mea e trista. Am facut limba romana cu ceausescu. Incerc sa trec peste dar tot ca securistu de bunicu scriu.

  • În halul în care se exprimă, probabil că dascălul ”a făcut limba română” cu burebista :)))))))))))))))))))))))))) după care a des- ”făcut-o” și acum e ”trist”, că nu mai știe să o mai ”facă” la loc. Și ”tot ca securistu de bunicu”, adică asasinul Vlad Iulian, folosește tehnica aia a lor, fâsâită de mult, în care îi acuză pe cei pe care nu-i pot combate altfel de mizeria pe care o fac ei, odată ce mizeria a fost dată pe față și e înțeleasă de toată. E ca la Revoluție: da, i-a omorât cineva p-ăia, dacă tot nu i-am putut arde pe toți, să ne ascundem crimele, că erau prea mulți, dar nu noi, securiștii, ci teroriștii.

 4. A verificat la birou dupa ora 3 sau la 00?

  Ciuma galbena!!!

 5. Nu stiu de ce dar in ultima vreme atunci cand il aud pe dl PM ma duce gandul la Ceausescu – „indicatii pretioase”