G4Media.ro

UPDATE Percheziții la biroul soțului Vioricăi Dăncilă într-o anchetă privind tranzacții imobiliare/…

Sursa foto: captură video

UPDATE Percheziții la biroul soțului Vioricăi Dăncilă într-o anchetă privind tranzacții imobiliare/ PLUS Reacția Vioricăi Dăncilă

UPDATE 22: OMV Petrom a făcut precizări legate de anchetă: ”În ceea ce privește informațiile publicate astăzi, precizăm că nu au fost aduse acuzații împotriva companiei sau a angajaților acesteia. În urma unor solicitări transmise de către organele de urmărire penală, OMV Petrom a pus la dispoziția acestora mai multe documente, urmând să coopereze și să respecte dispozițiile autorităților în continuare”.

Procurorii din Topoloveni împreună cu polițiști de la Investigații Economice au descins miercuri la biroul soțului fostului premier Viorica Dăncilă, au precizat surse locale pentru G4Media.ro.

Acțiunea a avut loc într-o ancheta în care sunt puși sub învinuire funcționari din cadrul Primăriei Topoloveni privind anumite tranzacții imobiliare în care beneficiar ar fi fost compania la care lucrează Cristinel Dăncilă, au mai precizat sursele. Soțul Vioricăi Dăncilă nu are, deocamdată, vreo calitate în dosar.

Update ora 16.40: Viorica Dăncilă susține, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu a avut loc nicio percheziție la biroul soțului său și că „documentele respective” nu au nicio legătură cu Cristinel Dăncilă. Fostul premier a mai precizat că: „Suntem o familie integră, care nu a avut legătură niciodată cu corupția.”

 

 • Până la ora difuzării acestei știri, Cristinel Dăncilă nu a putut fi contactat. Vom reveni cu punctul său de vedere.

Perchezițiile vin în contextul în care oamenii legii au cerut anterior punerea la dispoziție a unor documente legate de tranzacțiile care sunt cercetate, însă compania nu a răspuns solicitării, conform surselor, soțul Vioricăi Dăncilă fiind cel care avea în atribuție această sarcină.

Cristinel Dăncilă este momentan în concediu și va fi chemat la audieri zilele următoare, au mai precizat surse locale pentru G4Media.ro.

UPDATE 18.40 Oficial, IPJ Argeș:

”În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o activitate de percheziție domiciliară realizată de polițiștii argeșeni la ,,biroul” unui funcţionar din cadrul unei companii petroliere cu activitate pe raza județului Argeş, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

În cursul zilei de 14 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, au desfăşurat o activitate de percheziţie la sediul regional al unei societăţi comerciale, situat în municipiul Piteşti.
Activitatea s-a desfăşurat în scopul administrării de probatoriu, într-un dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar în urma activității de percheziție, au fost ridicate mai multe documente.

La acest moment, cercetările vizează modul în care o persoană fizică ar fi dobândit o suprafață de teren, pentru care ulterior a avut o relație contractuală cu societatea comercială în cauză, ce activează în domeniul petrolier.”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

12 comentarii

 1. Hopaaaa! Au ajuns sa-l perchezitioneze pe fiul socrilor vioricai dancila?

 2. Bine ca au terminat militienii de numarat la sectorul 1. E ceva nedemn in modul in care hienele de militie umilesc ritual numai politicieni decazuti din dreptul de vizita la K-4. Cand vedem ceva cu contractul Bechtel?

 3. Compania aia neprihanita si imaculata este aia care se chinuie sa isi spele imaginea sub „Tara lui Andrei”?

 4. Acestea sânt practico legale la politivieni și apropiații lor.

 5. parca omul lucra la OMV, deci e un subiect mai degraba legat de firma decat de personaj

 6. Vorba romanului, toată lumea ești o hoață.

 7. Deci a fost sau nu percheziție. Ce spun sursele? Și care surse? Măcar un indiciu.

 8. Nu pot sa nu remarc momentul „optim” pentru a merge în concediu.
  S-a deschis sezonul de schi, plaja se face „la greu” în octombrie, deci nu e de mirare.

 9. Faptul că se cercetează este foarte bine.
  Exte foarte rău că nu mai există voință și temei legal (doar parțial adevorat) deși pensiile speciale sunt în viguare (sper încă)

 10. Cind Vasilica a patentat sloganul „Orice om ii este frica”, ea deja umbla de zor cu labele in borcanul de miere.

 11. Ba, daca te uiti atent la ei NU stii care-i femeia si care-i prostu.
  Veorico ce injinera esti!