G4Media.ro

SURSE Percheziţii DNA la Primăria Bârnova, judeţul Iaşi / E vorba de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

SURSE Percheziţii DNA la Primăria Bârnova, judeţul Iaşi / E vorba de retrocedări de terenuri

DNA Iaşi a făcut în această dimineaţă percheziţii la Primăria comunei Bârnova din judeţul Iaşi, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

E vorba de un dosar in rem de luare de mită care vizează retrocedări de terenuri, potrivit aceloraşi surse. Vizat ar fi primarul PNL Mihai Bălan.

Potrivit Reporter de Iaşi, „în Bârnova au fost retrocedate doar 11 ha de teren, cererile depuse fiind pentru 470 ha. Din cele 11 ha, 30% au ajuns la doi oameni: președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, și primarul comunei, Mihai Bălan. Bălan i-a rezolvat retrocedările lui Alexe când încă era la PSD. După încheierea afacerilor imobiliare, Bălan s-a transferat la PNL, coleg cu latifundiarul Costel Alexe”, a precizat publicaţia.

Mihai Bălan a pus la punct un adevărat sistem mafiot în Primăria Bârnova. Aceste lucruri trebuie să înceteze.  Sincer vă spun, îmi pare rău că am fost colegi. Din păcate a învățat alături de Costel Alexe să șmenuiască și să mintă oamenii. Totul este făcut premeditat pentru sporirea averilor familiei și a grupurilor de interese. Nimic pentru bârnoveni. Vom face demersurile necesare pentru ca instituțiile abilitate să verifice aceste situații, iar acest personaj să nu mai aibă nimic de a face cu administrația”, declara senatorul PSD Maricel Popa în februarie, potrivit publicaţiei 7est.ro.

Revenim cu detalii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...