G4Media.ro

SURSE Minel Prina, fost primar al Slatinei condamnat în dosarul Vâlcov, va…

Foto: Poliția Română

SURSE Minel Prina, fost primar al Slatinei condamnat în dosarul Vâlcov, va fi adus în țară săptămâna viitoare / El a fost prins la Milano în urmă cu șapte luni

Minel Prina, fost primar al Slatinei condamnat în dosarul Vâlcov, va fi adus în țară săptămâna viitoare, potrivit surselor G4Media. Minel Prina a fost prins la Milano în luna mai a acestui an.

El urmează să fie adus în România pe 13 decembrie, la miezul nopții, potrivit acelorași surse.

Minel Prina a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de trafic de influență și complicitate la săvârșirea infracțiunii de spălare a banilor.

El a fost dat pe 3 mai în urmărire generală de Poliția română după ce a fost condamnat definitiv la închisoare și nu a fost găsit de autorități pentru a fi dus la penitenciar, potrivit paginii oficiale a instituției.

Și Darius Vâlcov a fost dat în urmărire generală și a fost prins în Italia. Vâlcov a fost extrădat în România în luna august.

Minel Prina i-a succedat în funcția de primar al Slatinei chiar lui Darius Vâlcov.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Tare mi-e teamă că aducerile astea în serie sunt un joc de imagine doar.

    „Bă băeți, făceți-vă și voi că vă prindem și noi ne facem că vă condamnăm”, ca să dea bine. În fond, sunt tot oamenii de-ai lor..

  2. Penalii mafiei PSD-PNL sunt adusi in tara sa execute 1 luna dupa care jutitia corupta spune ca fapta nu exista sau ca dosarul s-a prescris.