G4Media.ro

AUDIO Liviu Dragnea le-a spus PSD-iștilor că ia în calcul sesiune extraordinară…

AUDIO Liviu Dragnea le-a spus PSD-iștilor că ia în calcul sesiune extraordinară a Parlamentului pentru modificarea Codurilor Penale

Liviu Dragnea le-a transmis marți parlamentarilor PSD că ia în calcul convocarea Parlamentului într-o sesiune extraordinară pentru a finaliza modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală, potrivit unei înregistrări audio obținute de G4Media.ro. Președintele PSD a discutat despre sesiunea extraordinară în ședința grupului parlamentar din Camera Deputaților.

”Acest proces legislativ nu mai poate fi oprit (modificarea Codurilor penale – n. red.). În acest context, eu vă rog să luați în calcul ca posibilitate să mai prelungim sesiunea cu o săptămână – două. Aș vrea să finalizăm procesul legislativ din Cameră. Florin Iordache este în grafic, nu este în întârziere, dar aș vrea totuși să nu intrăm în vacanța de vară. Deci, dacă e să intrăm într-o sesiune extraordinară, de vină-i Florin (Iordache – n. red.), să nu mă-njurați pe mine. Săptămâna viitoare o să ne vedem din nou să decidem împreună ce va urma. Ar fi păcat să nu ducem procesul legislativ până la capăt”, le-a spus Liviu Dragnea parlamentarilor PSD.

Reamintim că PSD și ALDE au inițiat o amplă modificare a codurilor penale prin intermediul comisiei speciale conduse de Florin Iordache. Deocamdată, lucrările în comisie trenează. Modificările radicale au fost denunțate de asociații ale magistraților, de Opoziție și de o parte a societății civile.

Publicitate electorală

De asemenea, Liviu Dragnea le-a spus social-democraților că pe 9 iunie PSD va organiza un miting nu pentru susținerea Vioricăi Dăncilă, ci ”contra abuzurilor” din România.

”În 9 iunie o să facem un miting și este un miting contra abuzurilor. Este un miting contra abuzurilor care se întâmplă în România de foarte mulți ani de zile. Este un miting care este dorit de mult timp de foarte mulți membri de partid. Toți își doresc, dar e o problemă logistică, de transport”, a mai spus Dragnea.

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

14 comentarii

 1. Astia de 2 ani de zile numai asta fac. Macelaresc Justitia si codurile penale dupa chipul si asemanarea infractorilor. Criminalilor!

 2. de preferat pana pe 8 iunie cand e sentinta , nu?!

 3. ” Patria este norodul iar nu tagma jafuitorilor!”
  Tudor Vladimirescu

 4. Eu cred că știa că este înregistrat. Altfel de ce ar fi menționat că ”poate și alții îl doresc (mitingul)” și că ar fi mult mai mulți doritori să participe.. dar nu pot asigura transport pentru câți ar dori să fie acolo?!..

 5. Guvernul actual tb. sa lupte impotriva coruptiei .Posibila demonstratie este impotriva guvernului?

 6. Marele miting se vrea impotriva guvernului,care tb. sa lupte imp. Coruptiei?

 7. daca societatea civila ar protesta impotriva partidului stat atunci am avea o sansa reala sa traim intr-o tara normala.

  • Societatea civila e ocupata: ba cu rumegatul pomenilor electorale, ba cu pregatitul vacantelor pe meleaguri exotice, ba cu achizitionarea de smartphone-uri 4G+, iar in curand 5G, ba cu deslusirea regulamentului GDPR, si cu cate si mai cate…
   Asa ca, referitor la traiul intr-o tara normala, mai puneti-va pofta-n cui…!

 8. Daca „completul de trei” cvasipesedist nu o sa-l achite (scor „2 – 1”), atunci sigur va fi o sesiune extraordinara !

 9. Daca nu va fi achitat pe 9 iunie, sigur va fi sesiune extraordinara !

 10. oare astia din PSD nu inteleg ca asa miscari bruste si obraznice vor mari presiunea in cratita inchisa ca va putea si sa explodeze ?

 11. Unes roc ce ar vrea sa scape de justiție și presează pe repede înainte să facă ciordache să poată hoți să scape….. dar nu vor scapa fiindcă poporul îi știe pe toți ccare au furat țara și poporul și vor rezolva pe toți nu vor scăpa de noua revoluție. .., pe curând.

 12. Garantez ca nu va iesi in strada nici un bucurestean normal la cap!

 13. inteleg ca vor manifesta impotriva propriilor abuzuri?