G4Media.ro

SURSE Iosif Buble, proprietarul site-ului Știripesurse, este jurnalistul prezent în restaurantul în…

Sursa Foto: Ziarul de Iași

SURSE Iosif Buble, proprietarul site-ului Știripesurse, este jurnalistul prezent în restaurantul în care luau masa în același timp fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, Vasile Dâncu și un deputat PSD

Proprietarul site-ului Știripesurse.ro, Iosif Buble, este jurnalistul prezent în restaurantul libanez în care luau masa, sâmbătă după-amiaza, în același timp, fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, cu fostul ministru PSD al apărării, Vasile Dâncu și cu un deputat PSD, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la întâlnire. Buble nu a răspuns apelurilor G4Media.ro, nici la mesaje.

Potrivit acestora, Buble se afla în restaurant împreună cu soția, deputatul PSD Diana Tușa și cu mama acesteia.

Deputatul PSD, Radu Popa, surprins de ziarul Gândul la întâlnirea de la restaurantul libanez, susține, într-o postare pe Facebook, întâlnirea cu ceilalți este o coincidență, iar el a ieșit împreună doar cu soția sa și nașul Vasile Dîncu, fost ministru PSD al Apărării.

”(…) În restaurantul la care am mers se întâmplau să mai fie, printre multi altii, la mese învecinate, alți doi parlamentari-un deputat de la PSD si unul de la PNL-un celebru jurnalist si gen. Florian Coldea cu soția, care erau deja acolo când noi am ajuns. Toti eram la mese separate dar când am intrat, prof. Dâncu a mers să salute familia Coldea și, pentru câteva minute, a rămas la masa dumnealor.

După ce s’a întors la masa noastră comentariile “de la distanță” au continuat și cum mesele restaurantului erau relativ apropiate, după un timp ne’am strâns toți la aceiași masă. Pe la masa noastră au trecut, pe rând, deputatul PNL, apoi jurnalistul, apoi deputatul PSD. La final, noi doi am plecat cu prof. Dâncu iar fam. Coldea a rămas în restaurant, la fel cum au făcut și deputatul PSD și jurnalistul de care v’am scris mai sus. Afară, la ieșire, în fata restaurantului, ne’am intersectat cu senatorul Claudiu Tarziu, pe care l’am salutat si ne’am continuat drumul”, a scris Radu Popa, pe Facebook.

Co-fondatorul AUR Claudiu Târziu, surprins în imaginile Gândul.ro alături de Vasile Dîncu și deputatul PSD, Radu Popa, a declarat pentru G4Media că a fost surprins întâmplător în imagini, la 50-60 de metri de local, în timp ce mergea spre restaurant să cumpere mâncare: ”Ei plecau de la restaurant”, a precizat Claudiu Târziu.

Radu Popa a declarat pentru G4Media că ”și lui i se pare surprinzător” că sâmbătă, la aceeași oră, într-un ”local de cartier” din București s-au întâlnit jurnaliști, politicieni de la PNL și PSD, foști șefi din SRI și unul dintre co-fondatorii AUR. Vasile Dîncu a refuzat să ofere detalii despre subiect, întrebând dacă ”acesta este un subiect politic?”.

 

 

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Niste smecheri.

    • Dar ce au facut ei la restaurant, cand s-au intalnit din pura necoincidenta? Interviu, sau doar asa s-au uitat unii la altii, sau au discutat despre ceva, daca da, despre ce anume?

  2. Dan Andronic și Buble ăsta mi se par cei mai suspecți indivizi din presă.

  3. familia Buble e priceputa in arta diversiunilor si a coruptiei

  4. PSD=PNL=AUR, toti sunt slugile SRI.