G4Media.ro

Surse: Impozitare progresivă pe câștigurile la jocurile de noroc, de la 10%…

Foto: Unsplash / Steve Sawusch

Surse: Impozitare progresivă pe câștigurile la jocurile de noroc, de la 10% la 40%

Noile impozite pe câștigurile la jocurile de noroc vor crește progresiv, de la 10% pentru câștigurile sub 3.000 lei, 20% – între 3.000 și 10.000 lei și 40% pentru câștigurile care depășesc pragul de 10.000 de lei, au declarat pentru G4Media surse liberale.

Prevederile vor apărea în proiectul de ordonanță ce va fi pus în dezbatere de Ministerul Finanțelor.

În ceea ce privește, supraimpozitarea pensiilor speciale, surse liberale au declarat pentru G4Media că premierul Ciucă i-a cerut ministrului de Finanțe să vină cu o formulă aplicabilă, astfel încât sumele care depășesc salariul președintelui să fie impozitate.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Daca pierd in foecare luna 1.000 lei la jocuri de noroc si dupa 3 luni casting 2.000, se cheama ca am profit?

  Masura asta e buna doar daca ii mai tine pe romani departe de sali. Altfel, cine vrea sa faca bani la buget, impoziteaza firmele de jocuri , ca doar se stie ca numai ele sunt constat pe plus.

  • Au găsit slăbiciunea, firmele nu le pot taxa, că ar fi discriminare. De ce nu taxează orice altă firma? O să îi taxeze cel mai mult pe dependenții de degenerări, pentru că pe ei nu îi deranjează, tot dependenți or să rămână: jucătorii de pariuri, fumătorii, alcolici, etc.

  • Tulth💩 ce mentalitatea de țărănoi obosit ai, sigur ești AUR olac, pro rus!

 2. E inclus si bitcoin in impozitul asta?

  • Bitcoin nu e joc de noroc. Voi cititi despre ce e vorba sau vorbiți doar sa vă aflați în treabă?

  • ……. Tu ori ești AUR olac ori PSDistrus…… Adică idi0t!

 3. Probabil ca Pacanelele sunt facute in asa fel sa pierzi mereu banii , pana cand Aparatul i-si face Plinul . Dupa aceea probabil , da voie la 50 la suta sa fie pe Castig , iar 50 la suta Aparatul sa fie pe Profit ! Cu 10 lei , nu poti sa castigi zece mii de lei , ca 4000 de lei trebuie sa Castige si Statul ! Doar daca Aparatul este plin de bani , de 20 de mii de lei , poti sa ai posibilitatea cu 10 lei sa castigi zece mii de lei , iar 4000 de lei ai ia Statul !

 4. Oare astea sunt si pragurile pe care le vor astia la salarii ?

 5. Impozitele pe jocurile de noroc sunt mari pentru ca reprezintă o taxa pe viciu. De ar fi progresive?! Viciul este mai mic la cei care au mai multe firme, mai mici?!

 6. Pacanelele sunt pe Profit ! Si de aicea Investitorii , Investesc in Aparate de Pacanele , ca sa le aduca Profit ! Daca Investitorii ar pierde banii , sa dea banii pe castiguri , la clienti , ar da faliment , iar Investitorii , n-ar mai Investi in Aparate de Pacanele .

 7. A luat bacul cine a scris titlul? Ia mai citește-l odata.

  Impozitare progresivă pe câștigurile la jocurile de noroc, de la 10% la 40%

  Sau

  Impozitare progresivă a câștigurilor in domeniul jocurilor de noroc, de la 10% la 40%

  Ah? Suna mai bine si este corect scris

 8. Investitori in domeniul Aparatelor la Pacanele . Lasati Aparatele sa aiba castiguri mici mai dese si profituri mai dese , ca sa poata sa castige mai multa lume la Pacanele 10 lei , 50 de lei , si sa fie Alimentate Aparatele de Pacanele cu Bani mai des . Daca se asteapta ca Aparatele Pacanele sa dea castiguri de 10 mii de lei , e cale lunga ! inghite mereu Aparatele Pacanele .

 9. Astazi am auzit ca de Anul Viitor , in 2023 cresc si Impozitele la Locuinte !