G4Media.ro

Surse: Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu, susținut de PSD Dolj pentru postul de…

Sursa foto: Facebook/ FMI

Surse: Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu, susținut de PSD Dolj pentru postul de secretar de stat la Ministerul Muncii

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu este susținut de PSD Dolj pentru un post de secretar de stat în Ministerul Muncii, minister condus de Marius Budăi, potrivit surselor G4Media. Vasilcoiu este apropiat de Lia Olguța Vasilescu, primarul PSD al Craiovei.

Biroul Permanent Județean al PSD Dolj a decis duminică, potrivit surselor G4Media, ca propunerea organizației pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii să fie Vasilcoiu.

Vasilcoiu a fost consilier la Ministerul Muncii în mandatul Liei Olguța Vasilescu. Anterior, el a lucrat atât în presa locală, cât și la televiziuni precum Realitatea sau Digi24. (Sursa foto: Facebook/ FMI)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Fereasca-ne Dumnezeu de munca PSD-ului.

  2. ,Are un liceu de informatica in Craiova a fost jurnalist in multe redactii, in general de investigatii are si dreptul, 4 ani la Craiova, deci nu este un analfabet functional ca ratatii care-l judeca . Daca este la PSD asta este o problema, dar si PSD nu se poate schimba ca de disparut cu milioanele de tzugulani nu poate dispare este bine sa se reformeze pe cat se poate si fara dughinisti ceea ce va fi cel mai greu.

  3. PS Cica a fost omul Olgutei V. .Dar altul cred ca era substratul adica nu stiu daca era el sub Olguta?

  4. Măi oameni buni, parcă zici că dinadins vor să ne aducă la sapă de lemn, am ajuns la statutul de țară agrară, dacă se mai zbate clasa politică vom ajunge la statut feudal. Nu au găsit o persoană calificată sau cel puțin cu studii în domeniu, trebuie să pună un jurnalist, vezi doamne că așa cere organizația?

    • 30%Psd, 25% Pnl din doar 30% prezenta la vot. Asta doreste poporul, de 30 de ani tot doreste asta. Si cel care nu voteaza doreste asta, daca voia sa schimbe ceva, trecea la vot.

  5. Mai era un prost secretar de stat în MMPS, se numește Boboc și e din PNL !