G4Media.ro

SURSE Felix Rache, omul fostului premier Tudose, se va ocupa de strategia…

SURSE Felix Rache, omul fostului premier Tudose, se va ocupa de strategia de comunicare a partidului lui Victor Ponta

Jurnalistul Felix Rache se va ocupa de strategia de comunicare a partidului Pro România, al fostului premier Victor Ponta, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Rache a ocupat în cabinetul Tudose funcția de consilier de stat și șeful Departamentului pentru Strategii Guvernamentale din cadrul aparatului de lucru al Guvernului.

Felix Rache a activat ca jurnalist la Antena 3 (2013 – 2017), Realitatea TV (2011-2013) și a lucrat pentru Evenimentul Zilei, Academia Cațavencu și Jurnalul Național.

Potrivit B1TV, Rache a fost asociat cu Remus Ioan Ștefureac, fostul consilier al ex-șefului SRI, George Maior, în INSCOP, un institut de sondare al opiniei publice. Ștefureac este diplomat la Ambasada României în Washington, unde ambasador este fostul lui șef de la SRI, George Maior. Rache ar fi vândut, în 2014, 50% din INSCOP lui Ștefureac.

UPDATE: Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, a participat, luni, la lansarea agendei politice 2018 – 2024 a partidului Pro România, transmite Agerpres.

La eveniment mai sunt prezenţi fostul ministru al Finanţelor Ioana Petrescu, care a anunţat că se alătură formaţiunii politice în cursul dimineţii, fostul deputat Mihai Sturzu, fostul preşedinte al CJ Suceava Cătălin Nechifor, fostul ministru PSD Mircea Dobre, europarlamentarul social-democrat Daciana Sârbu, fostul preşedinte al CJ Galaţi Eugen Durbacă, oameni de afaceri şi diplomaţi.

” (…) Vreau ca la această echipă să nu se adauge baronetul, cei care sunt tot timpul la putere. Vorbesc din propriile mele greşeli. Vreau să facem o opoziţie, vreau de fiecare dată când criticăm o măsură politică să spunem cum o facem noi mai bine.(…) Sunt social democrat dar cred în elite. O societate nu poate să progreseze scoţând în faţă mediocrităţi. Mi-aş dori ca în acest proiect să am alături oameni care ştiu să vorbească limba română, engleză, care simt şi au curajul de a pune în viaţa publică lucrurile pe care le-au făcut în viaţa privată”, a spus fostul premier Victor Ponta, liderul formaţiunii politice.

(Sursa foto: Facebook)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează