G4Media.ro

SURSE: Doi profesori din Buzău, suspectați de trafic de droguri. Clienții primeau…

sursa foto: Unsplash

SURSE: Doi profesori din Buzău, suspectați de trafic de droguri. Clienții primeau coordonatele GPS ale locului în care se aflau drogurile

Doi profesori din orașul Buzău sunt suspectați de procurorii DIICOT că făceau trafic de droguri în oraș, au declarat pentru G4Media surse oficiale. Locuințele celor doi au fost percheziționate într-o acțiune desfășurată marți în patru județe.

Cei doi profesori, aflați într-o relație, sunt profesori de economie, respectiv psihopedagog la Liceul pentru Deficienți de Auz.

Procurorii DIICOT și polițiștii fac cercetări într-un dosar de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc.

Procurorii arată într-un comunicat că mai mulți suspecți din județul Buzău au cumpărat de la persoane din județele Vrancea, Brăila și Teleorman, diferite cantități de droguri de risc (canabis), mare risc (3-CMC, MDMB-4en-PINACA) și substanțe psihoactive (2-CMC, ADB-BUTINACA, 5F-MDMB-BUTINACA și 5F-ADB), pentru vânzarea către consumatori din municipiul Buzău.

Drogurile erau comandate prin intermediul unor aplicații online criptate, iar plata se realiza prin transferuri în echivalentul unei criptomonede.

Distribuția și vânzarea ulterioară a drogurilor avea loc fără ca persoanele să se întâlnească, cumpărătorul primind, după ce efectua plata, o fotografie și coordonatele GPS ale locului în care se aflau drogurile ce făcuseră obiectul tranzacției.

DIICOT Buzău va audia 25 de persoane.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează