G4Media.ro

SURSE Comisia Europeană a transmis României că renegocierea PNRR este ”exclusă”

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

SURSE Comisia Europeană a transmis României că renegocierea PNRR este ”exclusă”

Un reprezentant al Comisiei Europene le-a transmis marți reprezentanților României că este ”exclusă” renegocierea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), potrivit surselor G4Media.ro.

E vorba despre Elisa Roller, oficial al Comisiei Europene care gestionează programul Recovery, responsabil pentru planurile naționale de redresare ale statelor membre.

Oficialul european le-a transmis directorilor din mai multe ministere că o renegociere a PNRR din partea României este ”exclusă” la doar o lună după ce planul a trecut prin complicatul proces de aprobare atât din partea Comisiei Europene, cât și în Consiliul UE.

Ea a făcut referire la declarațiile publice ale politicienilor PSD, care au cerut în mod repetat renegocierea PNRR.

”Să optimizăm PNRR, mai mult ca sigur dacă se va constitui coaliția vom face o deplasare la Bruxelles ca să discutăm punctual. Deja europarlamentarii discută cu privire la optimizarea PNRR”, a declarat marți Marcel Ciolacu.

Tot marți, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Radu Oprea, a declarat că PSD vrea să introducă irigaţiile în PNRR. (Foto: InquamPhotos / Octav Ganea)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. le-a taiat macaroana lui ciolacu & co!

 2. PSD viseaza cu ochii deschisibde ani de zile si declara imesiat dupa ca au un plan.
  Asa au dus si duc tara spre faliment.
  UE nu e sat fara stapani!

  • Pai au revenit specialiștii care în 32 de ani ne-au ridicat pe cele mai înalte culmi de civilizație și progres 😂😂😂😂😂😂😂😂

 3. Cum era de asteptat. Sa vedem cum va implementa PSDul PNRR, mai ales ca vor si prim ministru ca sa aiba raspundere clara pe reforme.

  • Va gestiona cum a mai gestionat fondurile europene….rata de absorbtie 12-20%.

  • Care o fi sursa?…vreun puștan angajat la vreun europarlamentare USR,…..Doamnei Elisa Roller, o veche funcționară UE, responsabil pe PNNR-ul a 5 țări, printre care România și Franța, i-a cerut ziaristul un punct de vedere?… oricum, doamna administrează PNNR pe zona de administrație publică și întreprinderi, adică o zonă cu 2 lei în PNNR Ghinea…..Oprea de la PSD vorbea de irigații,….. popularizarea ideii ca PNNR nu poate fi modificat pe parcurs e o golaneala, G4, în redacție a citit cineva Directivele europene aplicabile?…nu mai luati de bun tot ce transmite Ghinea et co…în forma actuală PNNR e un rahat, 50%din fonduri se arunca in gura Ong-urilor prietene….impactul va fi minim….cu ce costuri?…Vreo 15 mod euro

  • Nu pot ca conditile sunt in contradictie cu mentalitatea si moralitatea lor.

 4. doar nu crede cineva ca seful psd poate fi prim ministru .

 5. Comisia Europeană nu știe că Ciolacul are sfori trase deja, a trimis emisari și face câteva vrăji pe la specialiștii Ciumei Roșii sa se întâmple așa cum gușa lui dorește! Tot Mizerabili PSD istii ăștia! Au impresia că oamenii sunt prosti așa în general! Sunteți observați ciumaților!

 6. Bucuria nemarginita a talharilor si hotilor ce au jefuit Romania 30 de ani:programul de miliarde de euro de reconstructie si dezvoltare PNNR care nu vor mai ajunge la romani decat in mica parte ,urmeaza jafuri de proportii a capuselor,trantorilor si excrocilor care au capusat si distrus tara

 7. Ne-am intors in 2017, cand guvernul nostru spunea tot felul de nazdravanii imposibile si ne trimiteau aia la citit.Ne-am intors la facutul de ras.

 8. PSD vrea sa negocieze platile, in sensul ca acestea sa se faca indiferent daca reformele se vor face sau nu, conform calendarului acceptat.Apoi, daca raman tinte neatinse Romania da banii inapoi din bugetul anului 2029.

 9. Pff, ca sa vezi ce-i facura lui Ciolacu, fix cand isi pregatea plicul cu bani ca asa a crezut el ca merge, ca la noi.

 10. Suntem de cacao