G4Media.ro

Oficial: Clotilde Armand și Cristian Seidler au intrat în competiția internă a…

Oficial: Clotilde Armand și Cristian Seidler au intrat în competiția internă a USR pentru Primăria Sectorului 1 din București

Clotilde Armand (europarlamentar), Mihai Bența, Florin Cobzac (vicepreședinte USR București), Ilinca Macarie (consilier local) și Cristian Seidler (deputat) sunt membrii USR care s-au înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului partidului la Primăria Sectorului 1. ”Da, candidez la funcția de primar al sectorului 1”, a declarat Clotilde Armand pentru G4Media.ro.

”Prin această candidatură ne vom ține o promisiune, o promisiune pe care am făcut-o în primăvara lui 2016 și pe care nu am reușit să o respectăm atunci, chiar dacă aproape o treime dintre votanți ne-au sprijinit. Față de toți acești oameni ne leagă o mare datorie. E adevărat că vremurile s-au schimbat și noi am devenit mai ambițioși ca organizație, dar promisiunea de început tot promisiune rămâne. Cum vom putea convinge că vrem o țară mai bună, un guvern mai performant, dacă nu arătăm ce știm să realizăm pe plan local ? (…) Cu gândul la această speranță a oamenilor de pe stradă față de care mă simt responsabilă, îmi depun candidatura. Sunt convinsă că avantajele pe care le-am acumulat ne vor aduce victoria”, arată Clotilde Armand într-un mesaj trimis membrilor USR din Sectorul 1.

La rândul său, Cristian Siedler și-a anunțat și el prioritatile majore pentru Primaria Sectorului 1: mobilitatea urbană, funcționari publici în serviciul cetățenilor, investiții publice în infrastructură și transparență totală a cheltuirii fondurilor publice alături de consultarea cetățenilor cu privire la deciziile locale majore.

Candidaturile au fost depuse până la termenul-limită de la miezul nopții de marți.

După ce USR își va desemna candidații la alegerile locale, va urma o procedură de alegere a candidaților comuni ai Alianței USR – PLUS printr-un mecanism care nu a fost încă stabilit.

Iată și lista candidaților USR pentru Consiliul Local al Sectorului 1:

Clotilde Armand
Cornel Bărbuț
Adriana Brumaru
Lucia Buruciuc
Ion Buzoianu
Romulus Chitic
Carmen Ciuculescu
Florin Cobzac
Ionuț Constantin
Raluca Constantin
Victor Dămăceanu
Laurențiu Drăgușin
Ioan-Mihai Folea
Laurențiu Gava
Alexandru Ghiur
Iulia Luminița Halaț
Oana Iacob
Florin Ivan
Mihaela Elena Ivan
Vania Limban
Daniel Lixandru
Ilinca Macarie
Andrei Maxim
Cristina Munteanu
Manuela Mureșan
Maria Neda
Andrei Nicolaescu
Victor Niculae
Mihaela Paraschiv
Horațiu Păcurar
Oliver Păiuși
Nausica Popa
Iosif Prodan
Mircea Savin
Cosmin Smighelschi
Radu Stanciu
Remus Șerban
Bogdan Trofin
Manuel Vieru

Foto: Clotilde Armand și Cristian Seidler

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Adica urmarea de fapt primaria sector 1 da ca sa fie sigura ca prinde ceva s-a pus pe lista ca europarlamentar. Adica joaca la doua capete… d-aia nu vom progresa niciodata ca natiune. Suntem avizi de functii, putere si bani. Este scopul nostru suprem si avem o foame mostenita si „educata” de „a avea cat mai mult”.

  2. La alegerile locale precedente Clotilde Armand ar fi câștigat dacă voturile s-ar fi numărat corect. Mă bucur tare mult că a decis să candideze din nou și sunt sigur că de data asta cu succes. Îmi doresc un astfel de primar la sectorul 1. Cred că va avea mai multă bătaie de cap decât ca europarlamentar, însă locuitorii sectorului vor fi câștigați. Doamne ajută!

  3. Clotilde Armand mi-a placut dintotdeauna, foarte activa, intreprinzatoare, concilianta, apropiata de oameni. Merita sa ajunga primar de sector. Cristian Seidler e prea retras in sfera lui de intelectual rasat.

  4. E situatie chiar standard, s-au pus pe lista de europarlamentare persoane cu notorietate insa nu aveau in niciun moment in plan sa ramana acolo. O practica mai toate partidele, motoare de popularitate. La fel si Ciolos care tinteste postul de prim-ministru. Isi dau demisia din parlamentul european si sunt inlocuiti de urmatorii de pe lista USR. Chiar nu vad problema in situatii din astea. In schimb o schimbare inversa ar fi urata…. daca sa zicem un primar ar demisiona sa mearga la Bruxelles atunci da, ar fi de criticat pt ca a fost votat uni-nominal nu pe o lista pt postul ala de primar.

  5. @Vlad: Corect. Mai mult chiar: Au deschis listele pentru euro pentru că aveau notorietate, sporindu-și, totodată propria notorietate. Dacă n-ar fi candidat, nu ar mai fi captat atenția presei, ceea ce ar fi dus la o scădere a șanselor de a câștiga primăria. Nu văd aici o vânare a funcțiilor, mai ales în cazul lui Clotilde, pentru că cea de primar de sector poate însemna mai puțin decât a fi europarlamentar, atât ca importanță, cât și ca salariu. Când vezi oameni de calitate că doresc să acceadă la astfel de funcții, nu poți decât să te bucuri. Le-ar fi, probabil, mai ușor să nu se implice.

  6. Cristian Seidler merită ! Este un om educat, vorbește foarte bine și iubește sectorul 1 ! Cred că ar fi un primar foarte bun !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.