G4Media.ro

SURSE Cătălin Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui…

Sursa foto: surse G4Media

SURSE Cătălin Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și peste 3000 de euro cash când a fost prins în Germania

Cătălin Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și peste 3000 de euro cash când a fost prins în Germania, potrivit surselor G4Media.ro.

Actul de identitate a fost emis în septembrie 2022, în localitatea Villa Literno din provincia Caserta, regiunea Campania.

Sursa foto: surse G4Media

Dat în urmărire generală, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș a fost prins, în seara de 28 noiembrie 2023, în Augsburg, Germania.

Cătălin Cherecheș va fi prezentat, miercuri, instanței din Augsburg, care poate decide predarea imediată către autoritățile române sau un nou termen de judecată, dacă solicită documente suplimentare, potrivit surselor G4Media.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. e unul din SPECIALISTII PSDNLUDMR

 2. Acest om a premeditat în mod evident jefuirea resurselor publice și apoi evitarea sancțiunilor legale.

  Astfel, toate declarațiile sale privite în retrospectivă au fost ipocrite, mincinoase, înșelătoare. Bun! În acest context, nu poți să nu te întrebi cum au avut cetățenii încredere și l-au votat/susținut?!

  • Argumente ca „a mai si dat ceva”, „e de-al nostru, de-al locului” si nu in ultimul rand „e barbat bine!” sunt determinante si suficiente pentru o mare parte a electoratului needucat.

  • Incredibil cât de mare poate fi prostia unora… Stau și mă întreb dacă n-ar trebui umblat la votul universal… chiar să stăm la mâna tuturor băgătorilor de seamă?

 3. Cartea de identitate italiană este falsă? Că nu-mi pot închipui că un cetățean al UE este posibil să aibe 2 cărți de identitate.

  • Nu cred că e falsă. Italienii au un sistem (aparte?) cu două tipuri de carte de identitate, una ca la noi (pentru cei cu cetățenie italiană), alta pentru toți (cei care sunt rezidenți, indiferent de cetățenie – și pare cazul aici, vezi că scrie cetățenia omului pe ea / doar pentru uz intern, nu se poate trece granița cu ea). Problema e că mă gândesc că omul nostru nu prea avea cum să fie rezident acolo, de vreme ce își exercita mandatul de primar în România. Sau dacă s-a declarat rezident și acolo, deși în fapt nu avea cum, că el rezida (domicilia, în fine, tot aia ar fi de fapt) în România, iar e penală treaba.

   PS. Nu sunt decât cetățean român dar la cum e acum legea în România (cu noțiuni distincte „domiciliu” respectiv „rezidență” / deși pentru mine înseamnă același lucru și aș obliga la predarea cărții de identitate în cazul unei mutări în afara țării „pe termen nedeterminat”, ca să nu zic „definitiv”) nu m-ar împiedica nimic să cer cetățenia țării unde sunt rezident (în fapt „domiciliez”) și să mai obțin un set de acte (CI, pașaport / UE).