G4Media.ro

SURSE: Captură record de amfetamine / Un bărbat, inginer IT, a fost…

Sursa Foto: DIICOT

SURSE: Captură record de amfetamine / Un bărbat, inginer IT, a fost reținut / DIICOT a găsit în urma unor percheziții 3 kg de droguri / Acestea ajungeau cu precădere în cluburile din Centrul Vechi și cele din nordul Bucureștiului

UPDATE: Captură record de amfetamine / DIICOT a găsit în urma unor percheziții 3 kg de droguri / Acestea ajungeau cu precădere în cluburile din Centrul Vechi și cele din nordul Bucureștiului

UPDATE, ora 14.50

Procurorii DIICOT – Structura Centrală anunță că au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat care este cercetat pentru trafic de droguri de mare risc.

”În perioada ianuarie-martie 2023, inculpatul a deținut, în vederea vânzării, o cantitate mare de droguri mare risc, parte din aceasta fiind comercializată în cluburi din București și consumatorilor, în special tineri, tot din municipiu.

În urma percheziției domiciliare efectuată la data de 30.03.2023, în București la locuința inculpatului, au fost identificate și ridicate cantitățile de peste 1,1 kilograme ketamină, un kilogram de amfetamină (disimulată în congelatorul frigiderului), 80 de grame cocaină, circa 300 de comprimate ecstasy , o cantitate importantă de substanță psihoactivă sub formă de cristale, precum și mai multe timbre impregnate cu LSD, toate cu o valoare de piață de peste 60.000 de euro.

De asemenea, au fost identificate și ridicate sumele de 61.600 lei, 300 euro și 100 USD, cu privire la care s-a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător existând suspiciunea rezonabilă ca provin din traficul de droguri”, se precizează într-un comunicat DIICOT.

În cursul zilei de vineri, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Știrea inițială:

Procurorii și polițiștii DIICOT au găsit în urma unor percheziții în București 3 kilograme de droguri la domiciliul unui bărbat, susțin surse G4Media.

S-a găsit un kg de ketamina, un kg de amfetamină într-un congelator, sute de pastile de amfetamină, 80 grame de cocaină, timbre impregnate cu LSD și punguțe de tip zip gata pregătite pt vânzarea drogurilor.

Valoarea drogurilor este de aproximativ 60 de mii de euro, iar principalul suspect este un inginer IT.

Potrivit unor surse, drogurile ajungeau cu precădere în cluburile din Centrul Vechi,  în cele din Nordul Bucureștiului și la majoritatea festivalurilor din țară.
Potrivit unor surse, procurorii care au instrumentat acest caz sunt aceiași din operațiunea Medusa (Droguri în licee).

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. nu cumva erau cumpărate pe rețeta „contesei”?