G4Media.ro

SURSE: Alin Nica, demis de la șefia PNL Timiș, va intra în…

Sursa Foto: Colaj Facebook

SURSE: Alin Nica, demis de la șefia PNL Timiș, va intra în partidul Forța Dreptei. Discuții despre o posibilă candidatură la funcția de președinte al Consiliului Județean

Alin Nica, demis săptămâna trecută de conducerea PNL de la șefia organizației Timiș, va intra în partidul Forța Dreptei fondat de Ludovic Orban, au declarat pentru G4Media surse politice. El ar urma să anunțe marți această trecere.

Odată cu intrarea în FD vor urma discuții despre o posibilă candidatură la funcția de președinte al Consiliului Județean din partea Alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Nu e clar însă dacă USR va fi de acord cu această candidatură, dat fiind că primarul USR Dominic Fritz a avut dese conflicte cu Nica atunci când acesta era președintele Consiliului Județean Timiș.

Mai mult, USR l-a desemnat deja pe Nicu Fălcoi drept candidat la CJ Timiș, dar candidatura acestuia nu a fost validată încă de conducerea Alianței Dreapta Unită.

Alin Nica a fost debarcat de la șefia PNL Timiș pentru că a refuzat să accepte decizia alianței PSD-PNL de a impune un candidat de la PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. E vorba despre Alfred Simonis, actualul președinte interimar al Camerei Deputaților.

Nica a avut în mandatul de președinte al CJ Timiș dispute dure cu primarul Fritz și consilierii USR.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. câinii ăia care latră doar din spatele gardului