G4Media.ro

UPDATE Alertă falsă cu bombă la o sinagogă din Târgu Mureș după…

Sursa foto: Pixabay

UPDATE Alertă falsă cu bombă la o sinagogă din Târgu Mureș după ce s-au găsit două geamantane

Autoritățile iau investigat la Târgu Mureș o alertă cu bombă la una din sinagogile din municipiu. S-a descoperit că acestea nu reprezentau niciun pericol.

UPDATE

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, locotenent Alexandra Căluşeri, a anunţat că echipajul de pompieri se retrage din dispozitivul de la Sinagoga Târgu Mureş şi că s-a constatat că cele două valize găsite, marţi, în curtea lăcaşului de cult nu prezintă niciun pericol, anunță Agerpres.

„A fost semnalat printr-un apel la 112 cu un colet suspect pe strada Aurel Filimon, din municipiul Târgu Mureş. Pompierii Detaşamentului de Pompieri Târgu Mureş s-au deplasat pentru a asigura zona, iar în momentul de faţă s-a constatat că geanta nu prezintă un pericol, iar echipajul se retragere din dispozitiv. Este vorba despre două geamantane”, a precizat locotenent Alexandra Căluşeri.

Poliţia municipiului Târgu Mureş a informat, marţi, că a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că în curtea Sinagogii evreieşti din Târgu Mureş s-ar afla două colete suspecte.

„La faţa locului s-au deplasat cu celeritate echipaje de ordine publică, iar poliţiştii au luat primele măsuri pentru pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă, circulaţia auto şi pietonală în zonă fiind restricţionată. La faţa locului se află efective de poliţişti, jandarmi, pompieri şi reprezentanţi S.R.I. în vederea efectuării intervenţiei specifice pentru acest tip de sesizare”, a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

UPDATE

Poliția municipiului Târgu Mureș a anunțat că a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 că,în curtea Sinagogii evreiești din Târgu Mureș, s-ar afla două colete suspecte.

”La fața locului s-au deplasat cu celeritate echipaje de ordine publică, iar polițiștii au luat primele măsuri pentru pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă, circulația auto și pietonală în zonă fiind restricționată.

La fața locului se află efective de polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți S.R.I. în vederea efectuării intervenției specifice pentru acest tip de sesizare”, anunță polițiștii din Târgu Mureș.

Articolul inițial:

S-au găsit aici două trollere de mici dimensiuni, care urmează să fie cercetate. Sunt considerate în acest moment colete suspecte.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...