G4Media.ro

Surori gemene din Botoșani au terminat cu 10 examenul de Bacalaureat /…

Sursa foto: Monitorul de Botoșani

Surori gemene din Botoșani au terminat cu 10 examenul de Bacalaureat / ”Zilnic, aveam un program bine stabilit, pe care îl respectam cu strictețe”

Examenul de Bacalaureat din acest an a adus și o premieră în materie de performanță în județul Botoșani: două surori gemene au reușit să aibă media 10, informează Monitorul de Botoșani.

Andreea și Cezara Iurea fac parte din categoria selectă a tinerilor care au reușit să obțină media maximă la examenul maturității.

“Să muncești pentru tine și pentru viitorul tău, asta cred că e cel mai important. Efort constant, disciplină și pasiune…cam astea ar fi “ingredientele” din spatele rețetei de succes. Nu m-am pregătit niciodată pentru Bacalaureat doar cu scopul de a lua nota maximă. Din contră, principalul scop pe care l-am avut a fost să îmi depășesc limitele și să ies din zona de confort, să lucrez la un nivel cât mai înalt. Cumva rezultatul obținut a venit ca o răsplată a efortului constant pe care l-am depus de-a lungul timpului, nu doar în ultimul an de liceu”, a spus Cezara.

Celor două surori au participat la olimpiade și concursuri de matematică, informatică, română, geografie și chimie, unde au obținut și multe premii.

”Zilnic, aveam un program bine stabilit, pe care îl respectam cu strictețe. Totul a stat în disciplină. Dar, pe lângă școală, am încercat să avem și un program de odihnă cât mai divers: mergeam la sală, ieșeam săptămânal cu prietenii, călătoream cu familia, mergeam la petreceri alături de colegi și de prieteni. Este necesar ca, regulat, să iei câte o pauză pentru a te deconecta de la tot stresul și pentru a te încărca cu cât mai multă energie”, a explicat Cezara.

În județul Botoșani au fost 6 medii de 10, dintre care două note au fost obținute de surorile Iurea.

Sursa foto: Monitorul de Botoșani

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Adios amigos
    Vor pleca la studii, se vor casatorii cu niste straini smart si cu bani si gata, inca nitel brain drain

  2. La ce subiecte au fost anul asta si ce subiecte sunt in general la BAC in ultimii ani,normal ca toate tocilarele ajung sa fie de 10.Noroc ca intr-un final,toceala nu va fi de ajuns.NU in sectorul privat.

  3. Nu au zis nimic despre ce vor sa faca mai departe. Respect pentru ceea ce au realizat!