G4Media.ro

Sunt 314.000 persoane fără curent electric și sunt probleme cu oamenii care…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Sunt 314.000 persoane fără curent electric și sunt probleme cu oamenii care nu vor să-și părăsească mașinile, anunță Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, din cadrul Ministerul Afacerilor de Interne, a făcut declarații duminică, la Digi24, spunând că sunt 314.000 persoane fără curent electric în toată țara și sunt probleme cu oamenii care nu vor să-și părăsească mașinile blocate în zăpadă:

  • ”Avem 47 de tronsoanse de drumuri naționale din 10 județe închise. Mai avem restricții pe o parte din Autostrada A2. Există probleme și cu traficul feroviar, 53 de trenuri sunt suspendate. Nu avem probleme medicale grave (…). Unele persoane refuză părăsirea mașinilor în care se află. Ei doresc să le scoatem mașinile, nu doar pe ei, iar asta duce la întârzieri pentru că momentan mașinile nu pot fi scoase, iar prioritatea noastră este scoaterea mașinilor și salvarea persoanelor (…) Numărul persoanelor fără curent electric sunt 314.000 de oameni”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...