G4Media.ro

Suceveanul Marcel Ilie Serbuc, concubinul mamei fetei de 12 ani care a…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Suceveanul Marcel Ilie Serbuc, concubinul mamei fetei de 12 ani care a fost găsită decedată în lada canapelei, dat în urmărire internaţională

Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru Marcel Ilie Serbuc, concubinul mamei fetei de 12 ani care a fost găsită decedată în lada canapelei într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, precizează Poliţia Română. De asemenea, bărbatul a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria „periculos”, relatează News.ro.

UPDATE - Suceveanul Marcel Ilie Serbuc, concubinul mamei fetei de 12 ani care a fost găsită decedată în lada canapelei într-un apartament din Bucureşti, dat în urmărire internaţională

 

Marcel Ilie Serbuc, în vârstă de 37 de ani, este din satul Sfântu Ilie, judeţul Suceava, conform datelor furnizate de către Poliţia Română.

Mama fetei de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unei canapele, într-un apartament din Sectorul 4, a ajuns în ţară şi este audiată la Serviciul Omoruri din Capitală. Femeia susţine că vinovat este concubinul său. Pentru mama fetei nu a fost dispusă nicio măsură. Dosarul este la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

După ce cadavrul a fost identificat, femeia a fost reperată în Spania, unde a fost deja audiată, negând orice implicare în moartea fiicei sale.

”Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată”, a declarat femeia la sosirea în ţară.

Ea a susţinut că este nevinovată şi că nu are nicio legătură cu moartea copilei.

Întrebată dacă crede că persoana care i-a făcut ceva rău fetiţei este concubinul său, femeia a răspuns afirmativ.

Ea a relatat că ultima oară când a fost la muncă, bărbatul a rămas singur cu fetiţa spunând că o duce acasă, însă bagajele copilului au rămas în locuinţă.

Cadavrul fetei a fost găsit, sâmbătă, într-o locuinţă din Sectorul 4.

Fata de 12 ani şi mama sa au fost date dispărute în urmă cu mai mult timp, iar cu câteva zile înainte de descoperirea cadavrului informaţia referitoare la dispariţia lor fusese distribuită şi pe reţelele sociale. Fostul soţ al femeii, care este tatăl fetei, a anunţat că nu mai poate lua legătura cu ele.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...