G4Media.ro

SUA își sfătuiește cetățenii să evite Germania și Danemarca, țări puternic lovite…

Sursa foto: Pixabay

SUA își sfătuiește cetățenii să evite Germania și Danemarca, țări puternic lovite de pandemie

Autorităţile americane şi-au sfătuit luni cetăţenii să evite călătoriile în Germania şi Danemarca, puternic lovite de noul val al pandemiei de COVID-19 care se răspândeşte în Europa, anunță Agerpres, care citează AFP.

Departamentul de Stat a emis două buletine ridicând la nivelul 4, cel mai înalt grad de avertizare, nivelul său de alertă cu privire la aceste două ţări, indicând „un nivel foarte ridicat de COVID-19”.

Acest anunţ a intervenit în timp ce Europa se luptă să stopeze un nou val de pandemie, pe fondul unor proteste uneori violente, în special în Ţările de Jos împotriva măsurilor de restricţie sanitară.

Ministrul german al sănătăţii, Jens Spahn, a cărui ţară a înregistrat un record de peste 65.000 de contaminări zilnice săptămâna trecută, a avertizat sobru că „aproape fiecare va fi vaccinat, vindecat sau mort” până la sfârşitul iernii.

În Germania, rata de vaccinare este sub 70%, ceea ce este un nivel mai scăzut în comparaţie cu alte ţări vest-europene ca Franţa, unde ajunge la 75%.

Pentru a contracara acest val, Austria vecină, în pofida unor nemulţumiri puternice exprimate pe străzi la sfârşitul săptămânii, a intrat în lockdown total până la 13 decembrie.

În august, Departamentul de Stat american a ridicat la 4 nivelul de alertă în ceea ce priveşte Franţa – coborât ulterior la 3 -, apoi Elveţia, din cauza riscului sanitar crescut în faţa situaţiei pandemice.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. Americanii sunt bigoti. Danemarca și Germania au terminat cu pandemia.
  Asa ni s-a spus noua la digi și ProTv.Sunt oameni disciplinați care s-au injectat. Eu ma informez doar din surse sigure.

 2. Ce articol penibil de pr.opag.andă, spune de rata de vaccinare din Germania, sub 70%, dar omite rata de vaccinare din Danemarca, peste 90% !

 3. Mai nou rata de vaccinare e raportată la întreaga pop.u lație, nu la eligibilă, ca să pară pro.centul mai mic.
  Nici o diferență față de propaganda co.m.uni.stă.

 4. Mai sus sunt postacii Rusiei, vaccinaţi de mult, dar mincinoşi.

  • Din cauza genului tău de Usr-ist fanatic, oamenii fug de Usr. Ești cel mai bun agent electoral al Psd-ului de pe G4media.

 5. Numeral mare de cazuri in aceste tari est efectul direct al favorizării vaccinaților care merg si transmit virusul de voie. Austria a înțeles târziu asta si a băgat un knockdown general.

 6. Din cauza ge.nu.lui tău de Usr-ist fa.na.tic, oa.men.ii fug de Usr. Ești cel mai bun ag.ent ele.ctor.al al Psd-ului de pe G4media.

 7. Cum adica ma, Danemarca??
  Pai nu ei au scos Covidu (acu doua luni) de pe lista de boli „critice social” datorita succesului vaccinarii? Practic, au zis ca e un fel de gripa.

  theguardian.com/weather/2021/sep/10/denmark-lifts-all-covid-restrictions-as-vaccinations-top-80-per-cent

  Americanii astia cam dezinformeaza.

 8. SUA mânci rahat aiurea ,în Danemarca la ora actuală e totul ok și ti-o spun eu care locuiesc aici și muncesc zi de zi și chiar nu am văzut restricți plus că 95% suntem toții vaccinații ,mai terminați cu strategiele astea de a afecta financiar țările astea două Danemarca și Germania

 9. Niște prăpădiți SUA ăștia,pt ca populația Danemarcei e vaccinata peste 90 la suta,dar jigodiile astea de SUA vor sa îi demigreze rău de tot,dar n-o să reușească niciodată, oricât ar incerca.Rusine SUA