G4Media.ro

Stupefiant: Unul dintre motivele pentru care un judecător a suspendat analiza doctoratului…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Stupefiant: Unul dintre motivele pentru care un judecător a suspendat analiza doctoratului premierului Ciucă a fost ”nevoia de stabilitate în conducerea executivă a statului.” Unele fragmente din sentință sunt plagiate din alte sentințe

Infamul ”Vrem liniște” folosit de fostul președinte Ion Iliescu și foștii comuniști, în anii 90, pentru a le ascunde intenția de a captura Statul, a fost reutilizat de judecătorul Ionela Tudor de la Curtea de Apel București pentru a suspenda efectele înregistrării unor sesizări de plagiat în teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă. Judecătorul Tudor a negat independența actului de justiție de cel politic, recunoscând că a admis cererea de suspendare a analizei și pentru că România are nevoie de stabilitate, iar chestiunea plagiatului lui Ciucă ar putea servi intereselor adversarilor politici ai acestuia. G4Media.ro a descoperit, în motivarea sentinței, fragmente copiate, cuvânt cu cuvânt, din alte sentințe disponibile public.

În decizia luată de judecătorul Ionela Tudor pe 1 martie, decizie a cărei motivare a fost făcută public astăzi, se indică o argumentație cel puțin bizară:

”Astfel, luând în considerare, contextul social şi politic în care s-a desfăşurat procesul de verificare al tezei de doctorat, chiar până ca CNADTCU, respectiv instanţa de judecată să se pronunţe asupra veridicităţii susţinerilor invocate prin sesizări, Curtea apreciază că reclamantul a suferit un prejudiciu prin aceea că, pe lângă faptul că sesizările nu au respectat condiţiile prevăzute de art. 3 din Anexa nr.3 a OMEC nr. 5229/2020, pct. c) şi d), acestea nu conţin o analiză personală, motivată şi sprijinită pe probe a celor care au formulat sesizările.

Totodată, luând în considerare cariera profesională şi, în concret, cea politică a reclamantului, generarea unei astfel de ştiri are un impact major în credibilitatea electoratului şi a partidului, care poate să conducă la retragerea încrederii acordate, mai ales în contextul social şi politic actual, în care este nevoie de o stabilitate în conducerea executivă a statului.

De asemenea, astfel de sesizări neconforme sunt susceptibile şi de a deveni arme ale adversarilor politici, important de menţionat fiind şi faptul că sesizările şi declanşarea verificărilor având loc în scurt timp de la preluarea de către reclamant a funcţiei de prim-ministru al României.”

Din cele 31 de pagini ale deciziei reiese că nici măcar avocații lui Ciucă nu au invocat aceste motive în solicitarea de suspendare, vorbind doar la modul general despre ”prejudiciile de imagine” ale clientului lor. În plus, aceste fragmente indică, fără putință de tăgadă, faptul că magistratul a luat în considerare argumente care nu au legătură cu cauza, ci reprezintă o excedere spre spectrul politic. În plus, grijuliu, magistratul a sărit în apărarea lui Ciucă în disputa cu ”adversarii politici”, care ar putea folosi chestiunea plagiatului ca ”armă”.

În rest, temeiul admiterii acțiunii premierului s-a bazat pe interpretarea unor chestiuni tehnice, magistratul Tudor dând dreptate avocaților acestuia de a susține că sesizările de plagiat nu respectau chestiuni de formă. Astfel, cei care au depus sesizările au preluat documentarea Emiliei Șercan, cea care a dezvăluit, pe 18 ianuarie, faptul că mare parte din teza lui Ciucă este plagiată, și nu au indicat sursele proprii de documentare şi nici motivarea personală cu privire la sesizarea formulată, ceea ce, în accepțiunea judecătoarei Tudor, a făcut ca aceste sesizări să fie nelegale.

De precizat că, anterior, CNATDCU a avut pe masă mai multe sesizări formulate pe baza textelor scrise de Șercan și a confirmat aspectele, retrăgând mai multe titluri de doctor. Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării, instituția care le-a înregistrat, a explicat, la rândul ei, că din 2016 a procedat la fel în cazul tuturor sesizărilor, fără obiecții din partea Ministerului Educației sau a celor reclamați, dar acest argument nu a fost luat în considerare de judecător. La 15 zile după primirea motivării, Unitatea Executivă poate depune recurs.

Din verificările G4Media.ro, reiese că, la rândul ei, judecătoarea Ionela Tudor a preluat în decizia de motivare din dosarul Ciucă fragmente, integral sau prin reformulare, din alte decizii judecătorești, fără a preciza sursa.

Sursa Foto: G4Media.ro
Sursa Foto: G4Media.ro

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citește și

EXCLUSIV Cum a fost direcționat dosarul premierului Nicolae Ciucă prin metoda ”coperta” către judecătorul Marius Iosif, care s-a pensionat imediat după ce a anulat sesizările de plagiat / Plus: Până anul trecut, Iosif și purtătorul de cuvânt al Guvernului au fost colegi în masonerie

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

104 comentarii

 1. Ciolhannis trebuie suspendat ca sa scapam de maCiuca si de „Romania Normala”.

  • Cine vrea sa-l dea jos pe Iohannis e putinist.

  • Da, Gogule, ce zici tu acolo, șezi lin și bea un ceai calmant.

  • daca il suspenzi si next time se intampla la fel, il suspenzi degeaba. ideea ar fi sa faci in asa fel incat sa nu se mai intample.

  • separarea puterilor in stat e un vis la care Romania nu aspira

  • Alooo,alooo Serviciile?
   Se complotește aice Domle,semința rezmeriței a fost creată.

  • Nu plagiatul e problema, ci faptul de ecou internațional că aproape întreaga comunitate academică se află în stare de complicitate și deontologic nu se mai poate pronunța asupra „progresiilor” din reforma Educației și evaluarea nevoilor bugetare de Cultură.

  • NU INTELEGEM NOI LEGILE UNIVERSULUI. E O CHESTIE MASONICA.

  • Alin @ „separarea puterilor în stat e un vis la care România nu mai aspiră”

   De fapt, ai vrut să spui că pt români, a mai locui în România, e un vis la care ei nu mai aspiră.

  • Dacă vreți neapărat o supendare, suspendați-va voi! De gat. Ca și pfizer, aveți o dodeie fixa. Voi cu ciuma voastră roșie, ați fost pagubă peste tot pe unde ati trecut. Urmați-mi sfatul și lăsați țara în pace. Putetidesigur sa încercați varianta lui năstase, dar sa nu va tremure mana!!!

 2. „Specialii” lovesc din nou.

  • Cum să fie ăsta doctor când abia silabiseste niște cuvinte. Cred că abia a trecut clasa cu 5 la școală, cum să vorbim despre altceva.

 3. Asta-i justitie la misto.E de plecat din tara,cat mai repede.

 4. Și de ce este stupefiant? Nu aceasta este motivația esențială? G4M, va rugam sa faceți pe moralistii după război, acum nu este momentul potrivit.

  • zise peceristul sef

  • Pai tocmai, ca acum e momentul potrivit. Ca stim ca rusii sustin puternic orice penal, orice ins vulnerabil sau manip u labil, orice autocrat agatat de putere, TOCMAI pentru ca e in interesul lor sa nu avem o democratie functionala. Asa ca ar trebui sa-i dam jos inainte ca ei sa faca pact de sustinere cu rusii, asa cum au Orban sau Lukasenko.

  • @A „si cu ce dracu ma ajuta pe mine domnisoara”

 5. Asta in cazul in care cineva se (mai) intreaba de ce Romania nu este (înca) in Schengen.

  • Asta e de râsul curcilor…practic a ajuns un plagiator pe mâna altor plagiatori…țara lui chiolhanis

 6. o alta cacealma . fraiereala e evidenta .

 7. Nu pentru această „justiție ” am fost un STRADA
  Suntem luati la mișto ne tratează ca pe ultimii prosti

  Acest citat reflecta JUSTIȚIA Ro suntem singuri nu mai avem instituții funcționale

  „generarea unei astfel de ştiri are un impact major în credibilitatea electoratului şi a partidului, care poate să conducă la retragerea încrederii acordate, mai ales în contextul social şi politic actual, în care este nevoie de o stabilitate în conducerea executivă a statului”

 8. cuvintele judecatorului nu au avut nici un impact asupra deciziei . o alta prosteala .

 9. din dragoste pentru partid 🙂 stabilitatea partidului e superioara legii ! duamne ajuta ! traiasca republica bananiera

 10. este vizibila prosteala

 11. Batista pe țambal a devenit lege în romanica lui Klaunus și a mafiei USL2.
  Întrebare e: daca mai o punem de o piața Universității, cum cere situația, or sa vina minerii sau jandarii? Sau facem direct un Maidan?

  • Nu face nimeni nimic.Rezistentii erau de partea ciumei galbene.Acuma daca ciuma galbena e la putere,la pachet cu ciuma rosie,hashtagii ii inghit si pe cei de la ciuma rosie si aia e.

  • Mda, mananci ra.hat acolo la tine-n ograda

  • Ce Maidan Domle, de unde bani și cine să trădeze că sunt toți în aceeași oală! Poate chinejii că restul….profită.

 12. Halucinant! Păi, băieții și fetele trebuie lăsați/lăsate să fure, nu trebuie deranjați sau trași la răspundere, se creează un climat propice dușmanului. Ăsta nu e stat, ci un grup infracțional organizat, care micționează cu boltă pe bun simț, societate și orice fărâmă de logică. Băietul care susține normalitatea deciziei din pricina războiului, na, ce pot să-ți urez, să ai parte personal de toate ilegalitățile comise de acești derbedei, că doar e război, nu-i așa?! Derbedeii aceștia fac tot ceea ce fac pentru că sunt susținuți și girați de o mulțime de cetățeni inapți, lipsiți de orice fărâmă de creier. Inși cărora li se pare normal să fie furați, umiliți și călcați în picioare, doar pentru simplu fapt că e război. Scuzați-mă, sunteți rău duși cu bidonul! Tocmai cu ajutorul unor astfel de „lumini” și-a construit regimul și distrusul tiran putler! Deci, între voi și gândirea poporului rusnac, ce să vezi, nu prea există diferențe, deși îl blamați!

 13. Io propun să i se acorde reclamantului plagiator si despăgubiri, adică încă o pensioaie specială babana pe lună, 25 000 lei/lună si să fie făcut mareșal. Dar, înainte să susțină si el liber un discurs de 5 minute în care să folosească minimum 4 cuvinte care să conțină cel putin 9 litere.

  • Ai zis- o bine.

  • Aprob acest mesaj! 👍

   Patria…. drapelul… naţiunea… România.. siguranţa naţională… interesul strategic.. academia de informaţii… contextul bilateral… legile securităţii.. securitatea legilor… partenerii strategici… NATO.. UE.. avioane F16… noi ne iubim ţara.. și patria… și poporul.. și tricolorul .. și România.

   Așa să ne ajute d-zeu!

 14. Bine ati venit in epoca in care tot statul se supune partidului …. parca am mai vazut filmul asta: „Ceauşescu – eroism, România – uselism!”

 15. – Haideţi fraţilor să ne iubim ţara!
  – Haideţi să aducem minerii să il apere pe generalu nostru! Noi avem nevoie de stabilitate in jaful organizat de 32 de ani.

 16. Ba esti nebun, e prea pretios sa se duca la puscarie. E mai special ca oamenii de rand

  Stati in casa, nu prostestati, romania prostita

 17. Cam asta e acum.

  • Vorba aia moldovenească: „asta e, n-ai ce să-i faci, Doamne ferește de mai rău!”.

 18. Dacă un impostor ajunge în vârf îl lăsăm acolo ca să nu ce. De parca a existat stabilitate politica în românia

 19. Totul pentru stabilitatea politicienilor, nu pentru stabilitatea politică! Încalcăm legi și Constituție pentru asta! Un căcat de Stat eșuat, capturat și mafiotizat!

 20. pe vremuri, nu foarte demult, bolsevicii din Rominica se serveau de paravanul „Dai in mine, dai in fabrici si uzine”.
  Azi, incalecati de junta militaro-mafiota, sintem exact tot acolo, cind hotii acestei tari se ascund dupa aceleasi sloganuri bolsevice.

 21. Ce scrie, „stupefiante”, iar mai jos „judecător”?! Mi-am uitat ochelarii acasă și văd totul ca prin ceață…
  Ce vă spuneam eu, zilele trecute, că diferența dintre Mafia italiană și Mafia din Românica e că Mafia italiană e o institiție particulară cu conexiuni in Aparatul de Stat, pe când în Românica e viceversa…!!?

 22. „Băi, liniște, ce dracu!”

 23. Stabilitate veti avea cand functioneaza justitia si ati eradica corputia sistemica.

  • Cum adică „veți avea”?!!!! Mai mare ca acum nu a fost niciodată! Nici musca nu mai face zgomot!

 24. Cum adică „veți avea”?!!!! Mai mare ca acum nu a fost niciodată! Nici musca nu mai face zgomot!

 25. Situația de urgență invocată de judecătoare ,singura în măsură să justice suspendarea provizorie a deciziei de sesizare a CNATDU,este motivată politic în mod nefondat.Judecătoarea cu pricina își exprimă convingerile politice, acreditînd ideea ca,Doamne -ferește,cade guvernul dacă domnia ei nu decide suspendarea provizorie prin hotărâre,iar adversarii politici ai domnului Ciucă pot profita de situație,daca domnia ei nu decide suspendarea provizorie.Dar acel lucru nu se putea intâmpla ,caci miza procesului era acela de a stabili daca erau intrunite conditii de forma si nu de fond ale sesizarilor,cu alte cuvinte procesul nu putea viza pronuntarea pe fond,respectiv instanta nu era abilitata sa se pronunte pe fond(dacă există sau nu plagiat),ci doar daca sesizarile respecta din punct de vedere al continutului formal cerințele legale. Întrunirea sau neîntrunirea unor condiții de formă ale sesizărilor nu era aptă obiectiv să genereze consecințele invocate de doamna judecator respectiv afectarea stabilității politice a statului,căderea guvernului,caci orice persoana se bucură de prezumția de nevinovăție pana ce CNATDU se pronunță în mod definitiv.Neexistând situație de urgență nu erau întrunite condițiile legale pentru a se dispune suspendarea provizorie a hotărârii.Invocarea adversarilor politici ai dlui.Ciucă în motivarea hotărârii este cel puțin neinspirată,ducând cu gândul la exprimarea unor convingeri politice,fapt ce poate fi calificat ca abatere disciplinară.

 26. Auzi mă ce doare pe judecător, să nu piardă dl. Ciucă încrederea electoratului și a partidului!!! Păi așa să nu mai condamnăm nici un politician nu!?

 27. Felicitari G4 Media!

 28. De verificat este si cum doamna Ciuca, sotia lui plagiaCiuca a avut o cariera fulminanta in armata!

 29. cu un prim ministru militar analfabet plagiator numai liniste nu e.
  e santajabil, un om de paie si trasmite doar impostura si nesiguranta.
  si viorica era mai putin ridicola si penibila decat generalul de carton.

 30. Deci curtea ca spune clar ca a fost un atac politic nesustinut de probe.
  Să-i giugiuliti măciuca.

 31. Ce ma amuza e ca ati gasit ca si judecatoarea a plagiat in sentinta scrisa, „fără a preciza sursa” .Pai s-o dea in gat si pe ea Emilia Sercan,daca poate!
  Baietii, vedeti numai plagiatori peste tot, au fost, vor mai fi, dar asta nu mai conteaza prea tare acum. E razboi, inflatie, azi la Madrid la summit NATO Rusia va fi declarata principala amenintare a statelor NATO si nu Ciuca. Poate se prinde si USR ca lumea e alta azi, are alte griji, are foarte mari probleme, iar teza lui Ciuca nu interseaza pe nimeni.

  • Păi să pună pe unu care nu a plagiat lu-le-ar locul copiilor tăi unu care copiază la examen. Sau bine dacă îi înveți dumneata bine cum să copieze atunci înțeleg de unde veniți și nu am pretenții.

  • Ia spuneti? Ati luat bacul copiat sau necopiat? Inclin spre varianta a doua ,fiindca nu intelegeti un text simplu pe care l-am scris. Daca scriati la bac ” lu-le-ar locul….” se pierdeau 2 puncte din start.

  • Aoleu am mâncat un „a” – oricum probabil l-a mâncat autocorectorul

  • Tocmai pentru ca sunt vremuri grele avem nevoie de oameni capabili la conducere. Iar teza lui Ciuca nu intereseaza pe nimeni pentru ca nu aduce nimic nou, a copiat!

 32. Judecatorii sunt dirijati politic, presa e dirijata politic. Stam mai rau ca oricand dupa 90′.
  G4media si hotnews par sa fie ultimele redute. Digi face joc de gleze si disimuleaza controlul politic.

 33. Bravo, Romania, mertiti ridicarea MCV!
  Statul de drept s-a strambat de tot si scapi de MCV!
  Asa arata, in sfarsit, statul de drept pe placul Comisiei Europene, dupa cum spuse ieri dna Vera, urmeaza probabil „ultimul” MCV…tot mai stramb…
  Astept sa vad cum vor imbarliga „ultimul” Raport MCV si cum vor lauda maretele succese obtinute de Romania pe drumul lug dar victorioos spre statul de drept!
  Si mai ales il astept pe dl Haos sa iasa si victorios sa anunte cum statul de drept „s-a indreptat” de tot si Romania a scapat de MCV, „multumita progreselor facute” de guvernarea monstruoasei coalitii..
  Spun asta pentru ca ultimul MCV, cel din Iunie 2021 era plin de critiici la adresa sistemului judiciar si a statului de drept din Romania… cand le-or fi rezolvat alde Haos, Ciuca, Ciolacu, Citu&company?!
  Dna Vera, chiar asa arata statul de drept pe placul Comisiei Europene?!

  • Mamaie, la ora când postezi, nu dormi de prânz?
   Aaaaa, ești la serviciu, la stat și stai pe net……

 34. Dupa o astfel de „motivare” a unei decizii judecatoresti, ar fi trebuit sa urmeze, de ugenta, control al Inspectiei Judiciare, raport catre CSM si decizia acestui organism de excludere din magistratura, conform Constitutiei, legilor si regulamentului lor (al magistratilor)! Dar cine sa purceada la demersuri corecte, astia sunt ocupati cu filmuletele „la bustu gol” de pe „facebuce” si cu fabricare de motive pentru ai de „fluiera-n biserica” precum Camelia Bogdan!

 35. Vedeti cum innoata unii judecatori, daca in 2018 ajungea Dragnea premier si avea un dosar urgent de solutionat la fel facea motivand stabilitate statului .

 36. Semințele acestei orânduiri mafiote, cu OMERTA drept constituție, au fost plantate de Ilici Iliescu in ’90!!! Roadele se văd acum!!!!

 37. Tupeu de judecător din clanul dornenilor,savonistilor, ciordistilor … .
  Acesta constată delictul ,dar ne spune că de dragul nostru al poporului , pentru stabilitatea țării nu poate da o decizie care l-ar afecta pe premierul plagiator .
  Pe același principiu al stabilității actuale dar și viitoare , orice judecător părtinitor își va motiva lipsa de corectitudine prin astfel de abjecții .
  Nimeni din famiglia politică românească nu va mai fi tras la răspundere , înclinația justiției ( de la Ciordache încoace ) de a credita infractorul in dauna păgubitului ( de orice fel ) fiind mai mult decât evidenta.
  O singura remarca : nu trebuie stigmatizată tăiată tagma judecătorească . Marea majoritate sunt oameni onești . Însă sunt copleșiți și amenințați de acea „elită judecătorească/ politică” care tine de nostalgia vremurilor ceaușiste și ulterior iliesciene . Aceștia , precum ministrul buburos au pe conștiință ( bineînțeles murdară) și alaturi de televiziunile Romania tv și antena 3 , decredibilizarea întregului corp de magistrați .

  • Oare Ce pensie are un judecător? ,ce salariu are un judecător? Asta este justitia din România judecam după facebook. Când vor fi trași la răspundere judecătorii ca aplica legea după cum visează ,ei sau le dictează cineva, atunci vom avea justiție.

 38. Iata o implicare politica evidenta a unui judecator!
  Aici cazul este foarte grav pentru ca se iau decizii cu adevarat implicate politic si nu ca in cazul dlui Danilet!
  Alo! Inspectia judiciara? Ne auziti?

 39. astia sunt la comanda unei chelnerite care-i serveste pe toti …restul e cancan / chaos organizat

 40. Chiar nu se poate face nimic impotriva acestor judecatori corupti ??? Nu mai exista inspectia judiciara? Nu se pot face plangeri catre aceasta institutie ?? Pe Danilet l-au suspendat pentru filmulete in care tundea gardul viu….. dar un judecator care „aplica” legea dupa aprecieri politice nu poate fi tras la raspundere ??

  • Inspectia judiciara a fost creata sa se ocupe de judecatorii corecti, incomozi, nu de cei aliniati politic!

 41. Bucurați-vă, români, aveți ce ați votat.

 42. Stați cuminți la locurile voastre, tovarăși! De aceea mafia instituționalizată ne râde în față și își permite să ne calce în picioare. milițieni, parchetari, judecători… toți corupți. Cu mici excepții. foarte mici.

 43. Oare cat mai suporta romanii?

 44. Efectiv Iohannus II da lecții lui Ponta despre ce trebuia sa facă. E incredibil tupeul acestui gunoi

 45. G4media, ați vorbit cu Vera Jourova?!

 46. Asa ne trebuie dacă suntem pr0sti și saraci și votam aceiași g0lani de peste 30 de ani. Suntem buni doar de comentat în online. Când se organizează vreun protest stați în casa ca șobolanii și va uitați la TV cum alții își iau bastoane și gaze. Apoi iar va dați mari în online și votați după cum va dictează portofelul și stomacul. Nu va gândiți deloc la ce rău faceți pe viitor cu atitudinea asta. Este vina noastră ca le permitem, este vina noastră ca ii alegem. Ei doar întind coarda cât de mult pot.

 47. 1989
  -Alooo! Aşezaţi-vă liniştiţi!
  1990
  – Un preşedinte pentru liniştea noastră.
  1997
  – Dormi liniştit când FNI lucrează pentru tine.
  2022
  – Nevoia de stabilitate în conducerea executivă a statului.

 48. Ați votat cumva masiv cu USR și nu știu eu? Nu, ați votat 55% PSDNL, așa că luați comunism cu polonicul.

 49. Nu mă interesează verdictul dar sunt stupefiat de gradul de agramare și de necunoastere a l. romane de către așa zisul magistrat! Și că nici iluștrii comentatori nu au avut APLICATIE ! Bravos națiune.

 50. Doamna judecător Ionela Tudor a dat copy-paste din alte hotărâri judecătorești, fără să citeze sursa, prin urmare merită pensie specială.
  Judecătorul Dănileț a tuns un gard viu pe TikTok și a fost dat afară din magistratură.

  • Tre’ să fii cel puțin ambesil să numești plagiat faptul că scrii același text ca în alte sentințe. Cum naiba să citezi ca sursă o altă sentință?! Da’, deh, așa-i cu analfabetismul funcțional. Autorul articolului, și toți infecții care comentează pe aici, se așteaptă ca sentințele să fie ca un eseu literar, proză, poezie?!

  • @Gogule, la câte decizii ale instanțelor ai citit în viața ta, nu e de mirare că nu ai văzut niciodată citate și trimiteri la alte decizii.

   „plagiat sn [At: NEGULICI / P: ~gi-at / Pl: ~e / E: fr plagiat, ger Plagiat] 1 Copiere, însușire, în întregime sau în parte, a IDEILOR altora pentru a le prezenta drept creații personale.”
   sursa: MDA2 (2010)

   Însușire! A ideilor Gogule! În întregime sau în parte Gogule!
   Jdecătoarea Ionela Tudor a copiat în întregime, cuvânt cu cuvânt ideile altora, prezentându-le drept creații personale.

   Ai priceput Gogule sau îți fac și o schemă, mai pe înțelesul tău?

 51. rusine ghenerale! esti un biet soldat parlit. pentru mine este o certitudine : romania nu mai este a noastra a celor multi ci ESTE A LOR A POLITICIENILOR SI A SERVICIILOR! asta a zis-o si madame sosoaca.

 52. Lipsa totala de deontologie !Ce sa te astepti de la romani ,care invata bruma lor de educatie inainte sa invete sa fie oameni apoi uita sa revina la capitolul restant sau nu mai considera important asta,ca stiu de la parintii lor(alti ghiolbani comunisti) ca asta nu aduce bani si n-are valoare !Asa e cand se implica juristii in politica,o alta tagma (ca si medicii,popii,etc) care doar cauta avantaje personale sau de grup(infractional),ca asa e normal,dupa ei;unii mai egali ca altii !S-a lins pe bot de voturi PNLul cu miscarea asta !S-au lacomit pt un avantaj minor imediat (in loc sa sacrifice o persoana care oricum trebuie sa predea postul de PM infractorilor din PSD,in curand) si si-au amanetat viitorul !Ce pretentii aveti ba sa va respecte vestul cand voi va faceti de cacao de fiecare data cand se iveste ocazia ?Zici ROMAN si tragi apa…

 53. ”nevoia de stabilitate în conducerea executivă a statului.”

  eu apreciez onestitatea.
  este recunoasterea implicita a faptului ca democratia este suspendata until further notice.

  ca sa inteleaga si bolovanii ca degeaba se duc sa il voteze pe barna sau ciolos… stabilitatea statului este mai importanta si nu poate fi realizata decat prin metode nedemocratice. justitia dixit!

 54. Corect, taximetrist afumat!

 55. Vorba aia moldovenească: „asta e, n-ai ce să-i faci, Doamne ferește de mai rău!”.

 56. Asistam la rusificarea Romaniei, proces inceput in 1989 de catre tovarasul Ion Ilici Iliescu si adeptii lui din actualul PSD!

 57. ce se-ntampla? sunt optimist. se va gasi un procuror vreodata, naiv sau pur si simplu drept, care sa investigheze pe litera legii faptele prezentate mai sus.
  ad absurdum se va gasi intr-un final fericit intr-o generatie, doua, trei, si un complet de judecatori fara pete, magistrati adevarati si nu corupti,politruci, francmasoni, netejori, savonate,seralisti sau diversi repetenti de scoli-fabrici-de-diplome. va fi inceputul sfarsitului democratiei originale din Romania

 58. Absolut incredibil ❗Ăștia trebuiesc trași în țeapă

 59. Cum? Instanta care judeca plagiatul PM-ului plagiază? Suntem o tara a paradoxurilor.

 60. Tara bananiera!!!

  Plecati bai din tara asta cat mai puteti!! Sau daca nu plecati, macar faceti o revolutie REALA.

 61. Plagiator la plagiator nu scoate ochii!
  Cui platim pensii speciale? Hotilor, plagiatorilor si lichelelor invatate cu banii nemunciti!

 62. Păi dacă tu ești un j.e.go.s lipsit de etică și care a furat, vrei sa fii pupat pe frunte și bătut pe spate??? Cu „bravo, băiete”?
  Păi cariera profesională și politică nu pe baza acestei lipse de etică și furăciunii și le-a construit???? Nu și-a luat funcțiile și gradele pe baza doctoratului plagiat?
  Cum poți să pozezi in om corect, când tu ești lipsit de etică?
  Dacă ai furat, nu te așteptai să fii și prins?
  Bezna minții: „Totodată, luând în considerare cariera profesională şi, în concret, cea politică a reclamantului, generarea unei astfel de ştiri are un impact major în credibilitatea electoratului şi a partidului, care poate să conducă la retragerea încrederii acordate, mai ales în contextul social şi politic actual, în care este nevoie de o stabilitate în conducerea executivă a statului.
  De asemenea, astfel de sesizări neconforme sunt susceptibile şi de a deveni arme ale adversarilor politici, important de menţionat fiind şi faptul că sesizările şi declanşarea verificărilor având loc în scurt timp de la preluarea de către reclamant a funcţiei de prim-ministru al României.”

 63. Și totuși mai e prim ministru câteva luni. După care, gata!
  Se poate relua procesul și constata plagiatul și lua măsuri?
  Se poate!!!!!
  Va face cineva asta?

 64. Fratilor este strigator la cer,de neimaginat si conceput,indivizii astia sunt de psihiatrie-nu a-ti mai auzit asa ceva niciodata in viata-mafia politica trimite politia acasa la fosti agenti de politie care au demisionat in urma cu ani de zile sub pretextul rengajarii lor pe posturile ramase disponibile si ca au mare nevoie de oameni si ca aduc de prin alte judete sa lucreze si ca daca acestia nu vin de buna voie din strainatate îi aduc ei cu forta,de-a dreptul socant si uluitor,nu-ti poti imagina asa ceva

 65. Cit de nenorocit poti fi sa dai verdicte impotriva Romaniei .Sistem de justitie si politicieni , ii doare fix in pix de Romania . Interesul lor este mai presus de tara .

 66. Chiar e cazul sa se sesizeze Inspecția Judiciara pentru această doamnă judecător,căci în motivarea hotărârii își exprimă clar convingerile politice.Dumneaiei invocă o situație de urgență inedită ce poate conduce la suspendarea provizorie a unui act administrativ și anume că poate să se erodeze încrederea electoratului într-un om politic aflat în fruntea guvernului, că adversarii lui politici vor profita de situație, ca vezi doamne stabilitatea executiva ,adică a guvernului, va avea de suferit(făra sa probeze în niciun fel acest lucru-adică ce caderea guvernului stă în hotărârea ei?).Ori puterea judecătorească este separată prin Constituție de cea executivă și legislativa,nu poți să invoci astfel de tâmpenii cu iz politic în motivarea situației iminente și urgente care să justifice suspendarea provizorie a actului administrativ,să subordonezi prin motivarea hotărârii justiția executivului,să atentezi la independența justiției.Situația în sine creează un precedent periculos,căci și alți judecători se pot inspira din motivarea acestei hotărâri și se ajunge la situația ca un justițiabil să fie protejat numai pentru faptul că se află vremelnic în fruntea guvernului sau că face parte dintr-o alianță politică.Chiar dacă admitem că pe fond se justifica admiterea acțiunii(asta e cu totul o altă poveste), nu era niciun temei legal, în considerarea referințelor de mai sus, ca pe calea ordonanței presedințiale,în regim de urgență , pentru situații de fapt nefondate în raport cu obiectul procesului,constând în manifestări și ci convingeri politice, sa se admita o astfel de acțiune și să se dispună suspendarea provizorie a actului administrativ.Prin motivarea făcută doamna judecător a subordonat justiția politicului.ALO ,Inspecția Judiciară?Aveți de spus ceva?Dacă tăceți, cum ați mai făcut-o,atunci ,,Noapte bună,România!”.