G4Media.ro

Studenții cer adoptarea urgentă a proiectului de lege care interzice majorarea taxelor…

Studenții cer adoptarea urgentă a proiectului de lege care interzice majorarea taxelor universitare

Alianța studenților susține un proiect de lege care prevede interzicerea majorării taxelor universitare pe perioada stării de urgență, în actualul și în viitorul an universitar și îndeamnă decidenții din educație să sprijine adoptarea proiectului, arată organizația într-un comunicat de presă.

ANOSR susține că, pe de o parte, “este inacceptabil ca universitățile să recurgă la majorarea oricăror tipuri de taxe în criza actuală”, iar pe de altă parte “criza economică din urma pandemiei va afecta situația financiară a studenților și familiilor acestora. Cel mai probabil, studenții nu vor avea posibilitatea nici de a achita taxele actuale, cu atât mai mult, taxe majorate”.

Citește mai mult pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Fiecare cu ce-l doare.

  2. nu am vazut nici un comunicat privind salariile invatatorilor, profesorilor pentru periuoada cand nu au presatat la clase. dansii iau lefurile intregi sau cel mult 75% din salariul de incadrare(fara sporuri, ore suplim, etc). poate ar trebui sa stim si noi pu..imea cum se cheltuie banii publici?
    la fel functionarii din primarii, dupa la cadastru, si majoritatea institutgiilor publice care au o activitate extrem de redusa. PNL se aude????? cu ei cum ramane? la bugetari nu merge somaj tehnic?

  3. Buna dimineata!De asistatii sociali nu spune nimeni ,NIMIC????Pana cand vor mai fi capusele acestei țări?Să le sisteze ajutoarele după terminarea pandemie și sa-i trimita la muncă!!!În ceea ce privește bugetarii,eu știu doar de personalul din institutiile cu dizabilitati care primesc somaj tehnic .Profesorii au o vacanță continuă chiar dacă,se presupune că fac lectii online:comunica elevilor zece minute care sunt paginile pe care să le citească!!!După pandemie sper să termine și pentru ei cu aberația de”norma didactica”.Program de muncă exact ca toți ceilalți 8 ore/zi care să includă cele 16 ore(sau câte sunt!!!!)de norma didactică!!Norma didactică să fie prevăzută în fișa postului!Si bineînțeles sistarea vacanțelor odată cu copii,doar concediu de odihna.Ei vor ca „afară”,deci „afară „este vacanță doar în luna august!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.