G4Media.ro

Studentă la Istorie în Cluj, Carmina Olimpia Cotfas a fost desemnată Miss…

sursa foto: facebook/Carmina Olimpia Cotfas

Studentă la Istorie în Cluj, Carmina Olimpia Cotfas a fost desemnată Miss Univers România 2021. Ea va participa la competiția mondială din Israel

Câtigătoarea titlului „Miss Univers România 2021” este o studentă din Cluj, Carmina Olimpia Cotfas. Competiția s-a desfășurat în București, iar la finalul galei tânăra, a fost încoronată „Miss”.  Potrivit presei centrale, tânăra a impresionat juriul și va reprezenta România în finala mondială de la Israel.

Carmina Olimpia Cotfas are 20 de ani și este originară din Târgu Mureș. Ea este studentă la Facultatea de Istorie și Filosofie, în cadrul UBB Cluj Napoca, iar de la vârsta de 14 ani cochetează cu modellingul.

„Am absolvit Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș și acum sunt studentă în anul I la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității ”Babeș-Bolyai”, specializarea Istorie. Îmi doresc să devin profesor universitar de istorie. Cât despre hobby-ul meu, modellingul, l-am început la vârsta de 14 ani în urma unui casting al agenției City Models Cluj, la care activez și acum. Pe parcursul anilor am participat la mai multe prezentări, concursuri de Miss (2016 – am câștigat titlul de Miss Transilvania Fashion în cadrul Miss Transilvania, 2018 – Top 10 Romania în cadrul Romanian Info Fashion Festival, 2018 – Miss Popularitate/ locul II Miss City – acordat de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. În 2019 – am câștigat titlul de Miss Târgu Mureș). Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit și m-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model.”spunea Carmina Olimpia Cotfas, într-un interviu acordat în urmă cu un an, potrivit cancan.ro

Carmina Olimpia Cotfas/Sursa foto: Facebook/

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Doar de tine depinde dragă piți să ajungi profă univă! În românica dacă arăți bine și știi să dai din urechi poți lua și un post de șefuț chiar și la Măgurele.
  Hai că se poate! :)))))

 2. Zise unul cu nume de cârpă.

 3. Frumoasă? Bună cu draci, chiar!

 4. De ce sunteți răutăcioși? Fata e frumoasă. Poate e și deșteaptă. Sau ce, credeți că nu există o astfel de combinație?
  Succes, Carmina!

  • Alt Nicu – corect. UBB e universitatea romana cea mai bine cotata international. Daca a intrat la Istorie-Filozofie la UBB, e tare greu de crezut ca e vreo proasta sau pitzi. Ca arata bine, asta e o intamplare, stiu pentru ca am patit-o si eu , ce sa fac 🙂 Si nu sunt subiectiv, n-am avut niciodata nici o treaba cu UBB sau cu Clujul in general.

  • Se intra pe concurs de dosare si o scrisoare de intentie, daca luat-o bine in liceu intra lejer la istorie si filozofie.
   Asta nu o face desteapta, doar o alta pisi mediocra, dar g-4_fec_al ii face publicitate si ignora fetele cu adevar inteligente care au creat si contribuit la sisteme complexe de AI,care predau materii grele tot la ubb si sa nu uitam de fetele ce fac roboti tot la ubb.
   Asa-i cand ai jurnalisti de 2 lei, produci striri de 2 lei si te dai rotund in rumanistan.
   Penibil.

 5. Felicitari !

 6. Daca a absolvit babesh boioi, are skilsuri specifice etniei.
  E frumoasa, dar nu suficient.

  • Iar tu n-ai niciun fel de “skilsuri”, ci esti un analfabet functional care nu intelege ce citeste si da cu mucii-n fasole. Pe de alta parte, acrii-s strugurii, calule?

 7. Se pare ca unii nu se dezic de proverbialul caracter de a ,, da cu mucii in fasole” . Vorbiti de o fată pe care nu o cunoașteți, nu exista mizerii despre ea, dar le creați. Asa sunt unii, obișnuiți, sau prea obișnuiți cu dictonul ,, frumoasa dar proasta” . Va asigur ca e o fata cu prea mult bun simt, muncitoare, e româncă si foarte inteligenta.
  Sunt sigură ca va face o impresie foarte bună in Israel .Succes , Carmina! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴