G4Media.ro

Ștefan Florescu, fruntaș pe lista Alianței Dreapta Unită la Consiliul General București,…

Foto: InquamPhotos George Călin

Ștefan Florescu, fruntaș pe lista Alianței Dreapta Unită la Consiliul General București, a fost consilier personal al lui Piedone și membru în partidul lui Dan Voiculescu / Declarat incompatibil de ANI în 2012

Ștefan Florescu (PMP) ocupă locul 3 pe lista candidaților Alianței Dreapta Unită (ADU) la alegerile pentru Consiliul General al Municipiului București. Înainte de a ajunge la PMP, Florescu a fost membru al Partidului Conservator, fondat de Dan Voiculescu, și a ocupat postul de consilier personal al lui Cristian Popescu Piedone în perioada 2008-2009, potrivit CV-ului său.

Piedone e acum contracandidatul lui Nicușor Dan, candidatul susținut de Alianța Dreapta Unită.

Florescu e acum director general adjunct la Administrația Străzilor București.

În 2012, Florescu a vrut să candideze independent la Primaria Sectorului 6, dar Agentia Nationala de Integritate l-a acuzat că din iulie 2009 si până in martie 2012 s-a aflat in stare de incompatibilitate, fiind si director la Administratia Pietelor, si administrator al unor societati comerciale, si liderul organizației Partidului Conservator Sector 6.

El a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Hyperion și Facultatea de Științe ale Mișcării Sportului și Sănătății – Universitatea Bacău, cu Masterat în Drept Comercial European – Universitatea Gheorghe Cristea București și Masterat în Managementul Integrării Europene și Administrației Publice – Științe Politice, din cadrul Universității Lucian Blaga, Sibiu, potrivit CV-ului său.

Presa de cancan a publicat în trecut înregistrări audio în care Florescu pare să utilizeze expresii jignitoare, cu conotații rasiste, la adresa unor adversari politici. El a spus că declarațiile sale au fost scoase din context.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Pleacă-ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca proștii

 2. de parca ar fi 5 care asteapta sa-i ia locul pentru salariul ala lunar pe care-l primesc.
  pare mai potrivit pentru AUR

 3. Vai mama ei de opozitie.

 4. In urma articolului așteaptăm o reacție să vedem, este ADU diferită de PSD-PNL-UDMR-AUR-SOS?
  Nu este cazul să ne crizăm ADU este formată din oameni nu arhangheli, sau serafimi. Dar spre deosebire de alianța PSD-PNL-UDMR-AUR-SOS sperăm la o reacție de bun simț, de la ceilalți mă așteptam la atitudini zeflemitoare și zero acțiune!

  • Asa este, lista ADU la CGMB este formata din oameni.. oamenii lui Voiculescu si Piedone se pare. Nu multi, dar cel putin unul pe loc eligibil. Aia e. Votam Nicusor Dan si Reper

 5. Pare ca alternativa la Firea si Pandele sunt oamenii lui Dan Voiculescu si Piedone in PMP si acum in Alianta Dreapta Unita 🙁

 6. Se vede ca domnul acesta cunoaște foarte bine cum merg lucrurile în administrație. A fost selectat pe baza competenței.

 7. Ce sa zic, bravo USR, va ” dati pe brazda „, cu asemenea imbarligaturi. REPER va pute, nu-i asa?

 8. USR ar trebui să îi ceară PMP scoaterea acestui individ de pe listă.

 9. Viitorul primar Piedone are nevoie de cât mai mulți oameni de încredere în Consiliu, frumos din partea USR că a înțeles să își aducă contribuția la acest demers.