G4Media.ro

Starețul schitului românesc Prodromu spune că nu s-au înregistrat cazuri de COVID…

Starețul schitului românesc Prodromu spune că nu s-au înregistrat cazuri de COVID în rândul călugărilor de pe Muntele Athos

Starețul schitului românesc Prodromu precizează, într-un comunicat transmis joi presei din România, că nu s-au înregistrat cazuri de COVID în rândul călugărilor de pe Muntele Athos.

”Toți monahii români cu care ne-am consultat, dar și cei de alte naționalități au afirmat că nimeni nu este bolnav de Covid 19, nimeni nu se află internat la Terapie intensivă și nimeni nu a decedat”, precizează starețul Atanasie Prodromitul.

Mai mult de o mie de cazuri de Covid-19 ar fi fost înregistrate în rândul călugărilor de pe Muntele Athos, iar opt dintre ai ar fi murit, potrivit greekcitytimes.com.

Sursa Foto: Facebook/Muntele Athos

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Le-a priit milionul de euro de la buget.

  2. Asta e din cauză că Jiji a „rezolvat“ să nu facă vaccin, le-a cumpărat el vaccinuri gata făcute!
    :))))j

    • iar a grait Dumnezeul dedesubturilor. Ia zi, Atoatevazatorule, ce continea vaccinul lui jiji? Reteta pentru a te trimite pe Tine la gunoi sau numarul de lei obtinuti pe discreditarea unor monahi? Ti-ar da mana sa faci caterinca in EAU de niste calugari dervisi? Ma tem ca ti-ar testa nemurirea si ca te-ar rastigni. A doua oara, evident.