G4Media.ro

Stadionul de la Blaj a fost reabilitat pentru 260.000 de euro, dar…

Stadionul de la Blaj a fost reabilitat pentru 260.000 de euro, dar pista de atletism nu respectă normele pentru organizarea competițiilor de profil

Gafă în realizarea pistei de atletism a stadionului de la Blaj, relatează digisport.ro, după ce primarul Gheorghe Valentin Rotar a postat imagini pe contul de facebook, pentru a se lădua cu investiția.

Imaginile dezvăluie o pistă cu unghiuri mult prea drepte, adică o încălcare a normativelor care sunt prevăzute în cazul competițiile sportive de atletism.

Potrivit datelor din presa locală, investiția totală s-a ridicat la 260.000 de euro și doar pista a costat 120.000 de euro.

„Aici pot fi organizate cel mult competiții pentru amatori, nu și competiții oficiale”, relatează digisport.ro.

Primarul Gheorghe Valentin Rotar a ținut să consemneze pe contul de facebook finalizarea investiței:

„Recunoașteți stadionul? Este stadionul CIL, complet reamenajat, dotat cu pistă de alergare modernă, gazon nou și instalație subterană de irigare! O investiție în valoare de 260.000 de euro! Lucrările nu se termină aici….La începutul anului viitor vom amenaja, în jurul pistei de atletism, un sistem de iluminat de tip nocturnă, pentru alergare și pentru terenul de fotbal.  Stadionul CIL va fi folosit de toți iubitorii de sport din Blaj, legitimați la cluburi sportive sau amatori de mișcare!  Urmează finalizarea Sălii Polivalente, amenajarea peisagistică a exteriorului acesteia, construirea hotelului pentru sportivi, amenajarea falezei (cu piste de biciclete, zonă de promenadă, iluminat public, pod pietonal) – în fapt reconversia funcțională a malurilor Târnavei Mari. La final, în cartierul Veza, Blajul va beneficia de o infrastructură sportivă și de agrement de nivel european, probabil una dintre cele mai moderne din țară! Investim în Blaj, investim în noi!”, a scris Gheorghe Valentin Rotar.

sursa Facebook: primaria Blaj

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Vrem spitale… nu stadioane!!!

  • La fel sunt renovate si multe dintre spitale.
   Fie sunt inaugurate cu laude de primari , dar mai dureaza un an pana primesc toate autorizatiile.
   Fie au aparatura moderna , pe care nu o poate opera nimeni, sau aparatura fara aviz.
   Doar floricele pentru campanie electorala

 2. primari penelisti sau psdisti care nu au suportul necesar in a face lucrurile ‘bine facute’. 10mii din cei 5mil plecati ar fi dat lectii de cum romania trebuie sa arate. i-am pierdut odata cu ei si generatiile care ar fi urmat si sigur nu ar fi fost atit de lipsiti de educatie. as aresta ca la balamuc, nu poti sa-ti bati joc nici de banul public, nici de cel privat, de cetatenii si institutiile pe care to trebuie sa le servesti.

  • E din PNL primarul asta. Viceprimar intre 2004 si 2008, iar din 2008 primar.
   Tot e bine: daca era de la PSD iesea pista dreptunghiulara, punea echerul sa-i iasa unghiuri fix de 90 de grade! 🙂

 3. Românii sunt proşti.

  • E pt marea adunare 🙂

 4. T E M B E L I, H O T I asta e clasa politica la noi…..

 5. Cum era pista veche? Pentru amatori sau competitii internationale?

  • Nu exista pistă veche! Pistă de alergare „omologată” este la stadionul mare! Aici a fost un teren de fotbal. Nu avea loc pentru o pistă mai mare!

  • Pista veche era o ruina, doar gropi si buruieni. Daca era loc, era facuta pentru competitii, s-a facut cum a permis locul. Eu am alergat pe noua pista, nu vad nicio problema, decat la bagat de vină.

 6. la cum se misca ardelenii, nu-i bai..

 7. Și ce dracu competiții se organizează la Blaj? Sa fie acolo pentru cetățeni, doar asta conteaza.