G4Media.ro

Spitalul pentru copii bolnavi de cancer construit doar din donații private a…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Spitalul pentru copii bolnavi de cancer construit doar din donații private a fost inaugurat în București de Asociația Dăruiește Viață

Asociația Dăruiește Viață, fondată de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, a inaugurat vineri în București spitalul construit din donații private. În spital vor fi tratați copii bolnavi de cancer. Unitatea va fi gestionată de Spitalul Marie Curie din București

Investiția a fost de peste 50 de milioane de euro.

Oana Gheorghiu, de la Asociația Dăruiește viața, a declarat pentru Europa FM că “peste 350.000 de oameni și peste 8.000 de companii au pus bani și încrederea lor pentru a cosntrui acest spital. E o dovadă că noi, românii, putem. Că merge și așa nu e povestea noastră. E povestea altora, dar ne-au spus-o ani la rând. De astăzi nu ar trebui să le mai dăm voie să ne mai spună această poveste, pentru că noi, de astăzi, putem spune: noi am făcut!”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

13 comentarii

 1. Am avea nevoie de mai multe astfel de mobilizări sociale, poate fi o șansă pentru națiunea noastră.

  • Avem nevoie sa votam si altceva in afara de USL si atunci o sa avem spitale. Cat timp sunt obisnuiti sa ne pacaleasca si sa nu faca nimic asa patim.

 2. 👏🏻👏🏻👏🏻

  • Mizeria numită statul român a preferat să finanțeze ridicarea unei catedrale care nu mântuiește pe nimeni și nici nu aduce zâmbetul pe chipul micuților noștri care au nevoie de ajutor.

 3. Asta breaking news. Nu panarama de Chiriches care-i pe prima pagina a tuturor ziarelor.

  De fapt pentru presa aservita, aceasta stire ar trebui sa intre (in viziunea lor) in categoria…”Si altele in 5 secunde”!

  Asa-i G4Media? Chereches era important, nu faptul c statul roman este un impotent care nu reuseste nimic! Chiar nimic.

  Si sa vezi chichite birocratice cand vor trebui sa-l autorizere. CA de ce-i vopsit in galben, ce de ce litul merge pana la ultimul etaj, ….bla, bla, bla….

 4. va iesi PSDNLUDMR sa se laude ca au facut spitale , ca nu e nevoie de PNRR

  • @Andrei,Da in vreun fel vor spune ei ca sa se lipeasca de realizare asta minunata..ca ,,nefunctionalii nostri nu pot discerne adevarul de propaganda ,,ciolanilor,..ovinele sunt un ,,far calauzitor…,,chiar si cand se duc la inec…BRAVO SIMII DE MULTUMIRI,,CELOR CARE AU FACUT SA DEVINA O REALITATE ACEST SPITAL…

 5. Bravo Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, voi sunteți un adevărat motiv de mândrie pentru România!

 6. Felicitări!
  Evenimentul acesta ar fi meritat să aibă mai multă vizibilitate.

  • @Anonim,Nu, ca nu e un bun exemplu de bune practici ptr.functiunalii din guv….vrei sa se faca de ras…

 7. Acestor stimate doamne ar trebui să li se acorde funcții importante în stat. Au dovedit ani de zile că sunt persoane capabile, dedicate, că își iubesc țara și semenii. Felicitări maxime!

 8. Bravoo, felicitări dar întrebarea este alta: fiind gestionat de spital Marie Curie câți medici și asistente vor sta cu buzunarele căscate pentru ,,mici,, atenții, de la 50, 100 lei in sus asistențe, infirmiere și 5000 lei in sus la medici??
  Practica asta nu v-a pieri niciodată din țară, eu mă trecut prin așa ceva la internarea nepotului meu, nu au primit atențiile in buzunare/plic, nu au dat nici ei atenție copilului, asemenea indivizi/individe nu au ce căuta în sistemul medical..

 9. Felicitări!