G4Media.ro

Spitalul Gerota, închis în continuare, la trei săptămâni de la depistarea primului…

Spitalul Gerota, închis în continuare, la trei săptămâni de la depistarea primului caz de coronavirus

Spitalul Gerota, care aparține Ministerului Afacerilor Interne, este în continuare închis, la trei săptămâni de la depistarea primul lui caz de coronavirus aici. Carantina a fost ridicată, iar în acest moment se desfășoară alte activități în interior, precum nebulizarea tuturor spațiilor.

La nivelul spitalului Gerota, aparținând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activități de dezinfecție și igienizare, iar în acest moment carantina a fost ridicată, a anunțat miercuri Grupul de comunicare strategică.

„Personalul medical și tehnic a intrat în spital pentru a efectua alte activități necesare precum nebulizarea tuturor spațiilor. Activitățile se desfășoară în condiții de protecție pentru tot personalul”, precizează sursa citată.

În acest moment spitalul nu poate primi pacienți și în aceasta unitate medicală nu se pot efectua consultații de specialitate.

Potrivit Grupul de comunicare strategică, aceste proceduri medicale vor putea fi efectuate, în cel mai scurt timp, după finalizarea tuturor activităților de dezinfecție.

Spitalul Gerota a fost închis în 9 martie, când a fost depistat pozitiv cu coronavirus fostul ofițer MAI care nu a spus inițial că a călătorit în străinătate. Până în 17 martie, o parte din medicii și asistenții cu care acesta a fost în contact au rămas în spital așteptând rezultatele testelor. Abia în 17 martie, seara, ultimele 17 cadre medicale aflate aici au primit rezultatele pozitive și au fost transferate la spitalul „Victor Babeș”.

Citește și

Ministrul Sănătății: Doi medici de la Spitalul Gerota se află în stare critică/ 184 de cadre medicale sunt infectate cu COVID-19

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. haideti sa facem pariu ca spitalul asta va ramane „in carantina” pentru oamenii de rand si va fi deschis doar pentru alesi al caror rahat miroase a trandafiri

  2. Dar Nelu Lupu, polițistul amorezat la bătrânețe, ce mai face?!
    Este bine mersi acasă, prigramandu&și o noua escapada amoroasa pt sezonul estival?!

    • Nu.
      Acum doar asteapta pensia speciala si probabil isi numara voucherele de vacanta proaspat prelungite de guvern. (E imposibil ca o persoana de „calibrul” lui sa nu aiba vouchere, ma gandesc).

  3. S au pus la adăpost spre a nu se amesteca cu „gloata” (Iulian Vlad dixit). Oricum casta pare a fi nemuritoare. Dar, mai avem o speranță…spitalele morții, rezervate doar pentru prostime…🤔🤔

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.