G4Media.ro

Spitalul din Constanța impune taxă pentru vaccinarea anti-Covid: 80 de lei /…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Spitalul din Constanța impune taxă pentru vaccinarea anti-Covid: 80 de lei / Medicii se pot vaccina gratuit la medicii de familie

Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța a stabilit ca imunizarea să se facă doar contra sumei de 80 de lei, informează Agenția de presă Rador.

Managerul Claudia Cambrea a explicat că administrarea serului nu este decontată pentru spital, iar după reluarea activității este dificil să susțină și astfel de servicii. Centrul de Vaccinare de la

Oamenii se pot vaccina în continuare gratuit la medicii de familie. Lista lor poate fi găsită pe site-ul Direcției de Sănătate Publică din Constanța, iar potrivit DSP, până în prezent, doar şapte medici de familie au solicitat în total 84 de doze. DSP mai anunță că fiecare unitate sanitară își va imuniza personalul propriu.

La Tulcea sunt 13 medici de familie, care au solicitat 54 de doze. Aici, oamenii vor avea posibilitatea să se imunizeze gratuit și la un centru deschis, din 20 decembrie, la sediul DSP Tulcea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

  1. Unele trebuiau pastrate la -80 de grade, Astra Zevzeca este practic ilegal. E grea viata utemistului din punctul asta de vedere. Mai bine purtam botnita „cioc de rata” pe strada, ca e si semnalul mai evident.

  2. daca era pe bani de la inceput se vaccinau mult mai multi

  3. Își mai face cineva acel vaccin? Greu de crezut. Pandemia a trecut deja, mai sunt câțiva paranoici care o țin pe-a lor, bieții oameni.

    • Cimitirele sunt pline de inteligenti ca tine! 🤣🤣🤣
      Da ce cantare frumoasa au avut la inmormantare! 🤣🤣🤣🤣

    • Cine o mai fi fraier să dea bani pe un strop de poșircă?!