G4Media.ro

Spitalele din Gorj caută soluții pentru reducerea cheltuielilor la energie electrică /…

sursa foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Spitalele din Gorj caută soluții pentru reducerea cheltuielilor la energie electrică / A fost scăzută temperatura și cumpărate pilote pentru pacienți

Spitalele din Gorj au luat măsuri pentru economisirea energiei electrice, în condițiile în care la cel de la Novaci, facturile la energie electrică sunt de aproape 4 ori mai mari, relatează Agenția de presă Rador.

Astfel, computerele, imprimantele și alte aparate din spital vor fi scoase din priză la finalul programului de lucru, iar pentru reducerea cheltuielilor cu agentului termic, a fost scăzută temperatura și cumpărate pilote pentru pacienți.

Măsuri de reducere a consumului de energie electrică și agent termic au fost luate și la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. De exemplu, au fost efectuate mai multe lucrări de schimbare a tâmplăriei la geamuri și de izolare termică.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. stricnina aplicata direct pacientului, in camera de garda, e cel mai bun remediu, termina orice boala si face economie la curent si gaze. Gata. Ce n-a reusit Ceasca, poate aduce la indeplinire Mafia PSD-PNL-UDMR.

  2. E o nebunie…Ba fraților stăm pe munti de cărbune și pe o mare de gaz! Prețul ridicat la energie este consecința acțiunilor și inacțiunilor politicienilor naționali și europeni! In loc sa se cumpere pilote mai bine s-ar cumpăra generatoare diesel sau gpl/metan de 1kv ! E scumpă motorina?! Taxe zero și devine ieftină!

  3. Solutia e una simpla: sa le caute in buzunarele politrucilor care ne-au adus in asemenea saracie!!!

  4. Suntem de acord cu astfel de măsuri, ne pi*am pe „indignările” postacilor!
    Suferim un pic dar măcar o ia Putin pe coaja! 😏

  5. Zamă rece de chimen, luată cu înghițituri mici. Vor da faliment băieții deștepti din energie, medicină și farmacie!