G4Media.ro

Specialist: Cel mai periculos este drogul violului care este incolor, inodor, insipid…

Photo 29506798 © Wollertz | Dreamstime.com

Specialist: Cel mai periculos este drogul violului care este incolor, inodor, insipid / ”Este foarte uşor de procurat, există piaţă pentru aceste droguri”

Psihologul Eduard Bondoc, doctor în medicină în cadrul Clinicii de Psihiatrie din Craiova, este de părere că cel mai periculos drog este cel aşa-numit drog al violului care nu are nici gust, nici miros, nici culoare. El le-a sfătuit pe fetele care merg la petreceri să îşi supravegheze băuturile, transmite News.ro.

”Cel mai periculos este drogul violului. se numeşte rohipnol, este incolor, inodor, insipid, nu se simte în nicio băutură şi sfătuiesc toate domnişoarele care se duc la petrecere, să nu îşi lase nesupravegheată paharele, dozele de suc, pentru că e posibil să se strecoare un medicament din ăsta acolo şi dă amnezia momentului, nu mai şte ce s-a întâmplat în noaptea aia şi este posibil să asistăm la drame uriaşe”, a declarat Eduard Bondoc, la Medika TV, joi seară.

Potrivit lui Bondoc, acest drog este foarte uşor de procurat.

”Este foarte uşor de procurat, există piaţă pentru aceste droguri şi dealeri din ce în ce mai versaţi”, a mai spus Eduard Bondoc.

Întrebat dacă un astfel de drog, care îţi este pus de exemplu într-o băutură, poate crea dependenţă, psihologul a explicat că drogurile care au apărut recent pot da dependenţă la a treia utilizare.

”Drogurile ce au venit cel mai recent, dau dependenţă cam la a treia utilizare. Deci iei o dată că eşti curior, a doua oară că poate nu ai înţeles, a treia oară devii dependent. Atât de mult s-a lucrat la această chimie, încât de la a treia doză dependenţa s-a instalat”, a mai spus Eduard Bondoc.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...