G4Media.ro

Soțul profesoarei ucise în atacul armat de la o școală din Texas…

Soțul profesoarei ucise în atacul armat de la o școală din Texas a murit în urma unui atac de cord/ Cuplul avea patru copii

Soțul unei profesoare de școală primară ucisă în timpul unui schimb de focuri de armă în masă în Uvalde, Texas, a murit în urma unui atac de cord.

Membrii familiei au declarat pentru FOX 26 că Joe Garcia, soțul Irmei Garcia, a murit joi – la doar două zile după ce soția sa a fost ucisă în mod tragic când un bărbat înarmat a intrat în școala primară Robb din Uvalde și a deschis focul.

Garcia a fost unul dintre cei doi profesori, alături de 19 elevi, care au fost uciși în masacrul mortal.

Cuplul era căsătorit de 24 de ani și lasă în urmă patru copii.

Oficialii nu au dezvăluit încă un motiv pentru împușcături, dar mai multe întrebări au fost ridicate de la masacru, inclusiv măsurile de securitate puse în aplicare pentru școală și cine ar trebui să fie tras la răspundere.

În timpul unei conferințe de presă de miercuri, guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a dezvăluit că trăgătorul, Salvador Ramos, și-a împușcat bunica în față și a trimis mesaje criptice online cu câteva momente înainte de atac, dar nu avea „niciun istoric cunoscut de sănătate mintală” și nici nu avea antecedente penale identificate.

La scurt timp după ce a ținut declarații, candidatul la postul de guvernator, Beto O’Rourke, a urcat pe scenă și l-a admonestat pe guvernator, susținând că acesta „nu face nimic” pentru a ajuta în acest caz.

Photo by Jordan Vonderhaar / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ai dreptate, Joe a liberalizat armele.

  2. Doar un tâmpit poate face o asemenea afirmație. Ghici cine era președinte în SUA în 2019 sau în 2017? Asta e cultura în SUA indiferent de președinte.

  3. Mai ai frati acasa ?