G4Media.ro

Sorin Grindeanu: PSD va câștiga toate alegerile și vom da președintele României,…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Sorin Grindeanu: PSD va câștiga toate alegerile și vom da președintele României, pe Marcel Ciolacu / Ciolacu: Trebuie să fie realiști, nici un partid politic nu va putea câștiga totul

Update: Marcel Ciolacu a spus tot la Târgu Mureș, după Sorin Grindeanu, că ”trebuie să fie realiști. Nici un partid politic nu va putea câștiga totul”

”Dorim să câștigăm totul? Nu vom putea. Ca să câștigați trebuie să faceți alianțe, coaliții. Oamenii politici nu trebuie să vină în fața dvs. să vă vândă iluzii. Trebuie să fie realiști. Nici un partid politic nu va putea câștiga totul. Nu știu dacă voi fi eu candidatul după 20 de ani”, a mai spus Ciolacu.

Articol inițial: Sorin Grindeanu, primvicepreședinte PSD și ministru al Transporturilor, a declarat vineri la Târgu Mureș că partidul e într-o situație similară cu cea din 2000, când a câștigat toate alegerile. El a mai spus că Marcel Ciolacu va fi președintele României.

”În acest moment la PSD se lucrează în echipă și se vede. Această echipă condusă de Marcel Ciolacu a reușit, pas cu pas, să câștige toate bătăliile pe care l-eam avut. Testul cel mai important e în acest an. Îl vom da în septembrie cu alegerile prezidențiale și decembrie cu parlamentare. Astfel încât să avem președinte, să câștigăm alegerile parlamentare, locale și europarlamentare”, a spus Grindeanu.

Grindeanu a vorbit și despre alianțele locale și a spus că e decizia organizației locale PSD să decidă ce alianțe va face.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Ar fi primul Președinte cu BAC promovat la „doar” 27 de anișori, fără a-i pune la socoteală pe nea Nicu și pe nea Gheorghiu-Dej !!!

 2. Nici nu vreau să mă gândesc ce dezamăgit vei fi pe 9 iunie. Dacă luați 16% să ziceți saru-mana. Cel mai optimist pt voi ar fi 18%

 3. Luati-va popcorn, daca deja le-ati castigat deja. De-al draqu o sa votez cu HAUR sau ȘOȘ, vedem ce iese si sa va dau voua, USL, m UE.

 4. Mai face Iohannis un referendum inutil în ziua europarlamentarelor?😂

 5. Dar are experiență vastă de lucrat cu mulțimea, de cînd era gonaci peste mistreți…

 6. Cîtă verticalitate pe Grindeaniu, dacă au ajuns unii cu studii superioare să pupe dosul unuia care cu greu și-a luat diploma de Bac. Îmi aduce aminte de ciracii lui Ceașcă.

 7. Mare înfumurat Grindeanu ăsta!

 8. doamne fereste sa ajunga ciolacu presedinte. ne vor astepta 10 ani de impozit progresiv , taxe de 80%. prefer sa votez cu simion daca vor forța o astfel de finală. simion poate fi suspendat apoi de parlament si jocul se resetează

 9. Grindeanu, Medvedev din Carpați

 10. Doamne ferește ! O să pună impozit și pe aer dacă iese Ciolanu! Grindeanu se pune în genunchi, e un slugarnic ca întotdeauna. Urâtă imagine publică și-a făcut, umilul de serviciu!

 11. M Ciolacu președintele republicii, N Ciucă prim-ministru și V Dăncilă guvernator …

  Mă întreb cu oare de mai sunt unii care par surprinși de emigrația masivă a românilor. Ce viitor, ce speranțe pot avea cetățenii români?! Pentru cel puțin un deceniu România intră într-o perioadă neagră, precum „deceniul negru” de după „mineriadele” din 1990.

  Este evident că nu ne putem aștepta în România decât la înapoiere economică, sărăcie și mai accentuată în statul cu cei mai săraci cetățeni din UE, subdezvoltare și concentrarea puterii în mâinile marionetelor unei cleptocrații din ce în ce mai consolidate.

  România confirmă încă o dată că este un stat eșuat, întocmai precum a declarat însuși președintele său actual.