G4Media.ro

Şofer din Craiova înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza…

Sursa Foto: Poliția Română

Şofer din Craiova înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe un drum național / A rămas fără carnet 4 luni

Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost înregistrat de aparatul radar conducând cu viteza de 218 kilometri pe oră pe drumul naţional 55, pe un tronson unde viteza maximă admisă este de 90 de kilometri pe oră, transmite News.ro.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost înregistrat de aparatul radar în seara zilei de 19 aprilie, în afara localităţii Bechet, în timp ce şofa cu viteza de 218 kilometri pe oră. El a depăşit cu 128 de kilometri pe oră viteza maximă admisă pe respectivul tronson de drum.

În aceste condiţii, el a fost sancţionat contravenţional, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. In alte țări europene rămânea fără permis 3 ani. Prea blânde legile în Romania cu șoferii inconștienții. De ce credeți ca toți șoferii romani respecta regulile in europa de vest ?

  2. Si cu ajutorul presei a devenit celebru. Cum se mai spune prin alte locuri ale lumii: Good Job!