G4Media.ro

Societate din Dâmbovița care a importat 18 tone de deșeuri periculoase, cercetată…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Societate din Dâmbovița care a importat 18 tone de deșeuri periculoase, cercetată de Poliție și Garda de Mediu

O societate comercială din Dâmboviţa, care a importat 18 tone de deşeuri periculoase cu încălcarea normelor legale, este cercetată, transmite News.ro.

”La data de 3 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Naţionale de Mediu-Comisariatul Judeţean Dâmboviţa, au efectuat verificări cu privire la legalitatea operaţiunilor desfăşurate de o societate comercială cu punct de lucru în Priboiu”, a transmis, lui seară, IPJ Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că, în urma controlului, s-a constatat că societatea a importat, în zilele de 27 septembrie şi 3 octombrie, cantitatea de 44.000 de kilograme de deşeuri.

”În această cantitate au fost identificate 18.000 de kilograme de deşeuri cu conţinut de substanţă periculoasă, astfel că importul s-a realizat cu încălcarea prevederilor legale. Cele 18.000 de kilograme de deşeuri cu conţinut de substanţă periculoasă au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracţiunii de „importul de deşeuri cu încălcarea dispoziţiilor legale în domeniu”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. administratorul sa fie cercetat penal si bagat la umbra ani grei, firma desfiintata , radiata si interzicerea dreptului de a mai fi administrator ciumpalacului care crede ca ne poate otravi.
    daca nu se schimba legile , o sa ajungem o mare groapa de gunoi . sobolani avem , inclusiv intre aia care trebuie sa pazeasca tara de ciumpalaci si intre politicieni.