G4Media.ro

Smiley a rămas fără carnet. A mers pe un drum județean din…

sursa foto: Facebook/ Smiley

Smiley a rămas fără carnet. A mers pe un drum județean din Tulcea cu 104 km/h, într-o zonă limitată la 50

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, a rămas fără carnetul de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost înregistrat de radar cu peste 50 de km la oră în plus față de maxima legală pe acel sector de drum.

Solistul se afla pe DJ 222, între Agighiol și Tulcea și într-o zonă de limitare a vitezei la 50 km/h  a fost înregistrat cu 104 km/h.

I-a fost reținut permisul de conducere și suspendat 90 de zile și a primit o amendă de 1.305 lei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Nu-i o problemă pentru el!

    • Unde-i lege nu-i tocmeala, dar adevarul e ca soseaua aia (si multe altele din Romania) are niste restrictii de viteza ridicole. E un drum modernizat pe bune de cand cu boom-ul eolienelor din zona, drum care trece prin tot felul de pustietati – si, cum altfel, are restrictii de viteza la orice panta sau curba usoara. Restrictii in mod evident gandite ca sa-i agate pe fraieri.
      Imi aminteste de Ramnicu Sarat, pe soseaua europeana E-nu-stiu-cat, intre Buzau si Focsani. Pana si-n Bucuresti poti circula cu maximum 60/ora pe multe bulevarde – dar nu si-n Ramnicu Sarat, acolo nu e voie cu mai mult de 40/ora. Deloc intamplator, zona se bucura de prezenta aproape permanenta a echipajelor de politie cu radare. La fel cu multe comune uitate de Dumnezeu, care au insa restrictii de 30/ora, 15/ora, sau chiar 5/ora. Ridicol.