G4Media.ro

SkiHarghita, primul domeniu schiabil din România, cu 12 pârtii din 6 locații,…

SkiHarghita, primul domeniu schiabil din România, cu 12 pârtii din 6 locații, se deschide sâmbătă

Autorităţile din Harghita lansează, sâmbătă, SkiHarghita, primul domeniu schiabil din România ce conectează 12 pârtii din 6 locaţii.

”Sezonul de schi e în plină desfăşurare şi, pentru pasionaţii acestui sport, calitatea serviciilor oferite de domeniile schiabile este esenţială, în acest sens demersurile Consiliului Judeţean Harghita prin ADI Harghita au prins contur prin dezvoltarea SkiHarghita, prima regiune de schi din România, care în prezent include 12 pârtii de schi din 6 locaţii”, a transmis Consiliul Judeţean Harghita, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, accesul pe aceste pârtii se va putea face de sâmbătă, 22 ianuarie, utilizând o singură cartelă ce poate fi achiziţionată la pârtia de schi aleasă.

În acest sens au fost distribuite către operatorii domeniilor schiabile 14.000 de cartele.

“Turismul devine din ce în ce mai puternic în judeţul Harghita. Prin ADI Harghita, sub coordonarea vicepreşedintelui consiliului judeţean, Biró Barna Botond şi a directorului Szabó Károly, am reuşit să dezvoltăm servicii care sunt Family Friendly. Mergem mai departe şi pe lângă oferta de schi vom include şi oferte de wellness, astfel încât, printr-o singură aplicaţie, să poată fi accesate cât mai multe servicii. Dorim prin diversificarea serviciilor să oferim posibilitatea familiilor din judeţul Harghita să obţină venituri din turism dar şi din promovarea şi comercializarea produsele locale, tradiţionale şi ecologice” a apreciat Borboly Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita.

Mai multe detalii cu privire la posibilităţile de petrecere a timpului liber în judeţul Harghita pot fi găsite aici: https://visitharghita.com/

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Ski Resort Harghita Băi

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Despre Ungaria nimic?
  Haideti, e sambata, macar bagati 4-5 articole sa aiba romanii un weekend plācut

  • Tot la bulgari, la Bansko, e mai ieftin. Cine vrea sa plătească sume enorme de bani pentru nesimtire, servicii jalnice, preturi exorbitante și aglomerație infernala pe drum, sa aleagă stațiunile din România. Cine vrea decenta și servicii bune la preturi acceptabile și corecte, alege orice altceva, însă nu România.

 2. Serviciile sunt Family Friendly doar cu familiile de unguri. Pentru romani nu prea e Friendly pe acolo.

  • Am fost ca turist cu familia de cateva ori prin zona. Sunt cat se poate de family friendly.

  • Vorbesti aiurea, sunt prietenosi si cu bun simt.

  • Nu este adevărat ! Sunt foarte prietenoși și sociabili. Însă cu cei nesimțiți și aroganți , nu !

 3. Pai și unde merg? Ce scriu pe GPS? Județul Harghita și apoi ma plimb p’acolo pana găsesc o partie? Mare jurnalism! Bravo!