G4Media.ro

SONDAJ Sindicatul ar trebui să suporte pagubele în urma blocării circulației Metroului…

SONDAJ Sindicatul ar trebui să suporte pagubele în urma blocării circulației Metroului / Autostrada de Centură, cel mai important obiectiv de infrastructură pentru Capitală

Un sondaj realizat de Avangarde în București, în perioada 02.04.2021 – 10.04.2021, reflectă opiniile bucureștenilor legat de scandalul iscat de sindicaliștii din Metrorex, dar și despre principalele proiecte de infrastrctură angajate de autorități și inclusiv despre intenția de privatizare a companiei Tarom.

Sondajul a fost realizat telefonic, pe un eșantion de 710 persoane, având marjă de eroare +- 3,5%

Peste 31% dintre respondenți au afirmat că Autostrada de Centură este cel mai important obiectiv de infrastructură pentru Capitală,  22% s-au exprimat pentru magistrala de metrou M5, 21% pentru pasajele Mogoșoaia, Berceni, Oltenița, și 11% pentru dublarea șoselei actuale de Centură.

45% ditre respondenți sunt de părere că nu trebuie privatizată compania Tarom, în timp ce 25% sunt de părere că aceasta trebuie privatizată.

Legat de disputa dintre sindicaliștii de la Metrou și Ministerul Transporturilor – care invocă necesitatea restructurării companiei Metrorex – sondajul arată că majoritatea bucureștenilor nu a agreat blocajul circulației metroului. Un procent de 64% dintre respondenți declară că nu a fost justificată blocarea circulației metroului.  Doar 14% dintre respondenți au apreciat ca fiind justificat protestul sindicaliștilor.

La întrebarea: Cine credeți că ar trebui să suporte pagubele provocate de blocarea circulației Metroului, 34% dintre respondenți consideră că Sindicatul, 27% consideră că participanții la manifestația de protest, iar 9% cred că statul ar trebui să suporte pagubele.

 

Sondaj Avangarde

Sursa foto: Facebook/Metrorex

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Acum, cu WFH, metroul poate sa ia o pauza, intre 10 si 16, zic si eu.
    Ce importanti se mai simt si Metrorexii… ca aia de la CNAIR

  2. Sindomet Servcom = feuda lui Radoi, care capuseaza Metrorex.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.